2777
2789

من شیرازم هفته قبل خریدم سه تومن واسه پسرم😐😐

به جون بچم خونه مامانمم که عکسشو بفرستم برات، نگین الکی میگی

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیرازم هفته قبل خریدم سه تومن واسه پسرم😐😐 به جون بچم خونه مامانمم که عکسشو بفرستم برات، نگی ...

نه بابا این حرفا چیه.چرا الکی بگی.این دست دومه که میخام بخرم .نمیدونم چطوری عکسشو بزارم،میشه بهم بگی؟

نه بابا این حرفا چیه.چرا الکی بگی.این دست دومه که میخام بخرم .نمیدونم چطوری عکسشو بزارم،میشه بهم بگی ...

آها

فدات🌹🌹

پایین همونجا که میخوای پست بزاری یه مربع هست داخلش عکسه کوهه اونو بزن و عکس رو بزار

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

گذاستم عزیزم.دوسال هم هست کار کرده.خوبه بنظرت؟

دیدم عزیزم

آره خیلی خوبه

همه جاش سالمه؟

سالمه.فقط تو دیجی کالا نمونه های از ماشین شارژیو دیدم نوشته بود هفتصد هشتصدو اینا نو هم بودن.گفتم بب ...

نه خوبه عزیزم

من دو سال پیش که هنوز چیزی گرون نشده بود ۲ گرفتم،

این احتمالا موتورش ضعیفه و امکاناتش پایینه عزیزم،و مانیتور و رقص نور و اسپیکر و این چیزا نداره یا ریموتی هست فقط و منوال نداره و نود درصد چینی درجه پایینه،کامل توضیحاتش رو بخون بعد تصمیم بگیر