2777
2789
عنوان

بچه ها کمک کمک کمک کمک 😭

357 بازدید | 13 پست

سلام خوبین بچه ها. شما هم اینجوری هستین وقتی ذهنتون دنبال یه چیزی می گرده تا جوابو پیدا نکنه دیوونتون می کنه؟ من یه بار یه متن یک جا خوندم خیلی قشنگ بود. در مورد این بود که مثلا زندگی الان ما امکاناتش خیلی بیشتر از زندگی پادشاهانه. مثلا نوشته بود فلان پادشاه کلی هزینه کرده که بتونه آب گرم برای حمامش داشته باشه و ما امروز راحت دوش رو باز می کنیم بدون اینکه به ارزشش واقف باشیم یا اینکه مثلا فلان پادشاه اینجور زندگی میکرد و فلان چیز رو نداشت اونوقت ما داریم و قدر نمیدونبم  کلا این چیزا یادمه جالا هر چی سزچ کردم تو گوگل متنی با این تفاسیر نیاورده. شما این متنی که میگم رو جایی ندید احیانا؟😆

اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست جایی این متن رو ببینی یک کم فکر کنی متوجه میشی زمانهای قدیم امکاناتشون کم بوده و اگه یه پادشاه آب گرم و حمام داشته امکانات زیادی بوده براش ما الان حمام و آب گرم داریم ولی مثلا خونه های آنچنانی و ماشین های آنچنانی و خیلی امکانات دیگه نسبت پادشاه های الان نداریم 

چند روز پیش همین و رادیو میگفت 

ممکن کانال های تل گرام پیدا کنی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من این جوریم یه اهنگ رو که یه جا گوش میدم می بینم قشنگه میگم باشه برسم خونه دانلودش کنم هم میرسم خونه اهنگه یادم میره 😐تازه هر قسمتی هم که می خونه میگم این بهتره برای حفظ کردن😂

خیلیام هستن از مغز فلجن ولی از کمر به پایین فعالیت گسترده ای دارن🔫😐😹✌

من یه عکس دیدم میخواستم بدونم کجاست .اینقدر بهش فکر میکردم تا اخر تو یه تبلیغ تلویزیونی یه تیکه ازشو دیدم .دیدم همونه زنگ زدم بازرگانی صاحب اون تبلیغ پرسیدم اسم اون منطقه کجاست .یعنی به یه چیز که بند کنم ول کن نیستم .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

🔹«قارون» هرگز نمی دانست

که روزی، کارت عابر بانکی که در جیب ما هست

از آن کلیدهای خزانه وی که مردهای تنومند عاجز از حمل آن بودند  ما را به آسانی مستغنی میکند.

🔹و «خسرو» پادشاه ایران نمی دانست که مبل سالن خانه ما از تخت حکومت وی راحت تر است.

🔹و «قیصر» که بردگان وی با پر شترمرغ وی را باد می‌زدند،

کولرها و اسپلیتهایی که درون اتاقهایمان هست را ندید.

🔹و «هرقل» پادشاه روم که مردم به وی بخاطر خوردن آب سرد از ظرف سفالین حسرت میخوردند

هیچگاه طعم آب سردی را که ما می چشیم نچشید...

🔹و «خلیفه منصور» که بردگان وی آب سرد و گرم را باهم می آمیختند تا وی حمام کند،

هیچگاه در حمامی که ما براحتی درجه حرارت آبش را تنظیم میکنیم حمام نکرد

🔹بگونه ای زندگی میکنیم که حتی پادشاهان عصر هم اینگونه نمی زیستند اما باز شانس خود را لعنت میکنیم !

و هر آنچه دارائیمان زیاد میشود تنگدست تر میشویم !

💠خدایا قدرت شکرگوئی در حرف و عمل را به ما عنایت فرما

منظورت این متنه؟https://t.me/joinchat/AAAAADvRqlwtdgFnCnTrvQ

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."

😂 متنشو میخام بزارم اینستام اصلا مغزم گیر داده چیکار کنم حالا لامصب هر چی شرچ پیکنم هیچی نمیاره ک صد مدل سرچش کردم😂

وای عطر بنفشه خدا خیرت بده الهی هر چی تو زندگی گم میکنی زودی پیدا بشه الهی خیر از زندگیت ببینی مادر