2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو یه خونه ی ۴۸متری زندگی میکنیم .۴۰تومن و ماهی ۵۰۰ .حالا یه ماهمون مونده .بخدا نه نور داره نه تلفن آنت میده .۵ماهه فاضلاب بو میده انگار وسط فاضلاب زندگی میکنیم .انقد صابخونمون بی انصافو پولکیه 

دو ماهه مستاجرمون کرایه نداده، شوهرم زنگش زده میگه از شما بعیده زنگ بزنید!! 

والا جدیدا نمیدونم چرا همه گیر دادن باید صاحب خونه  انصاف داشته باشه خونه ارزون کرایه بده؟ چرا کسی نمیگه قصاب گوشت رو ارزون بده یا مثلا تاکسی کرایه کم بگیره

مثلا یا دولت یارانه رو بیشتر کنه؟

شاید کسی کرایه خونه منبع معاش زندگیشه 

بیشتر مستاجرا هم سر سال گند میزنن به خونه و اجاره پیشکش قبض های آب و برقم سرموقع نمیدن

ببین عزیزم حالا خونه ما نم داره .انتظار داره ما گچ کاریو کاغذ دیواریش هم بکنیم .آخه این انصافه؟ ۱۰سا ...

شما همونجور ک گرفتین تحویل بدین اگه نم نداشته باید درستش کنین ولی اگه داشته باید همونطور بدین

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
شما همونجور ک گرفتین تحویل بدین اگه نم نداشته باید درستش کنین ولی اگه داشته باید همونطور بدین

مشکل از قیرو گونیشه .کل واحدها این مشکلو داره .صاحب خونه ها خودشون درستش کردن .حالا مشکل لوله کشی باشه لامپ باشه اکیه ولی آخه گچ کاری یاخدا ادم تاچه حد بی وجدان باشه