2777
2789
عنوان

بچه ها حق‌ با مامانمه یا با من؟

192 بازدید | 16 پست

امشب تولد دخترخالمه. شوهرش براش تولد گرفته اکثر مهمونا هم‌ دوستای شوهرشن از طرف‌ دخترخالم فقط من و خالم و پسرخالم دعوتیم. دخترخالم  منو دعوت کرده ولی برادرمو دعوت نکرده. اخه یک ماه پیش‌ برادرم از شوخی شوهر دخترخالم خیلی ناراحت شد و حتی به دخترخالم گفته بود که دیگه‌ پامو جایی که شوهرت باشه نمیذارم‌ و اگه به خاطر‌ مامانم نبود جوابشو بدجوری میدادم (البته‌ خدایی برادر منم زیادی بزرگ کرده بود اون شوخیو). از اون‌روز با دخترخالم اینا سرسنگینه و امسالم برخلاف سالای پیش تولدشو تبریک نگفته‌ از اون روزم باهاشون رفت و امدی نکرده دیگه. حالا‌ مامان من میگه تو اگه غیرت داشتی این تولدو نمیرفتی که برادرتو دعوت نکردن چطور دلت میاد بری. میگم‌ خب مامان‌ اون قهر کرده با اینا چطوری بهش زنگ بزنن دعوتش کنن؟ میگه باشه خالت یه زنگ‌ میزد دعوتش میکرد.‌میگم خب مامان تولدو شوهرش براش گرفته خالم که تولدو نگرفته. میگه باشه منم‌ دیگه پامو جایی که دخترخالت و شوهرش باشن نمیذارم حتی عروسیشون نمیام! برای عقد تو هم‌ دعوتشون نمیکنم. من خیلی تنهام دوستای کمی‌دارم دخترخالم نزدیک ترین دوستمه‌ نمیخوام ازم‌ دلخور شه از دستش نمیخوام بدم. به نظر شما بچه ها مامان‌ من زیادی روی برادرم حساسیت نداره؟

برگریزان دلم‌ را نوبهاری آرزوست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا مامانم‌ خستم کرده.‌ از بس روی برادرم‌ حساسه. همش با همه سر برادرم‌ دعوا‌ داره. منم همینو بهش میگم.‌ میگم به من‌ چه خب. بذار من رابطم با اونا خوب باشه من‌ خیلی‌ تنهام

برو به نظرم  حالا شوخی چی بوده؟؟خیلی بد بوده؟

نه بابا برادرم به شوخی به دخترخالم گفت خیلی خری! شوهر دخترخالم با یه لحن جدی گفت‌ من اینجا نشستم به زنم میگی خر. با اینکه میدونست حساب شوخی دارن. مامانم هم اونجا بود. شوهرش بلافاصله‌ به مامانم گفت خاله جان ببخشید من شوخی کردماااا. ولی برادرم حسابی بهش بر خورده بود و بعد رفته بود به دخترخالم پیام داده بود دیگه پامو جایی که شوهرت باشه نمیذارم

نه بابا برادرم به شوخی به دخترخالم گفت خیلی خری! شوهر دخترخالم با یه لحن جدی گفت‌ من اینجا نشستم به ...

وا😐😐😐والا مشکل از مادر و برادرته 

برادرت حرف زشتی زده اون بنده خدا چیزی نگفته😐تولدو برو 😐😐

من بودم نمی رفتم.خواهروبرادرباید پشت هم باشند.درستش اینه. 

عزیزم اخه برادر من الکی با اینا قهر کرده سر یه چیز خیلی کوچیک. تولد دخترخالمو هم‌ تبریک نگفته. اخه چطوری زنگ بزنن دعوتش‌ کنن

خودت سختت نیست بری جایی که دوستای شوهر دخترخالت هستن؟ 🙄 البته مادرت و برادرت دیگه زیادی کش میدن قضی ...

اخه من قبلا هم‌ چن بار توی اکیپشون بودم عزیزم راحتم باهاشون