2821
2789
عنوان

اهنگ شااااد

92 بازدید | 9 پست

سلام خوشگلا

چندتا اهنگ شاد یا عاشقانه ی خیلی قشنگ معرفی کنید 

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
جنتلمن🤣🤣🤣

خز شده که    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایهام تب و تاب 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

کاش از رضا بهرام

از تو چه پنهون و بگو اره از محمدرضا گلزار

شیک و پیک و غمت نباشه از مهراد جم

آبی که میپوشی از پاکان

توکه معروفی از ایوان بند

گل عشق از رضا بهرام

اتش از رضا بهرام

بازی دادی از محمدرضا گلزار

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

این 40نفری که بازدید کردن نظری ندارن؟  

تیکر چه زمانی طولانی داره😅

عچقم تیکر تولد یکسالگی دخملیمه😍😍😍

چند روز دیگه ۳ ماهش میشه تازه😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز