2777
2789
عنوان

دختر خاله زشتشم میاد ای خدااا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 57 پست

امتحانت خیلی مهمه؟؟!

اگر خیلی مهم نیست برو

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
به شوهرم اطمینان دارم فقط نمیخاااام اون بیاد

تو ول کن نیستا دختر انقدر گیر نده به شوهرت آخرش فراریش میدیا.کو ن لق دختر خالش

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرم اطمینان دارم فقط نمیخاااام اون بیاد

چه بخوای چه نخوای میادش پس هیچ اهمیتی بهش نده اگر برات مقره برو اگرم نه که به شوهرت اعتماد داشته باش!
دو

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
تو جمع که نمیتونه کاری بکنه

میتونه ک کرم بریزه با نگاه.یا همه که سرشون شلوغه حواسشون نی بکشونتش کنار کرمش بریزه.از این خرابا چیزی بعید نی😠وای اعصابم شدید خورد شد

‏یه سری آرزوهام هستن که وظیفه‌ شون به دل موندنه
چ دختر بی تربیت و بی بندوباری چرا فیلم فرستاد؟  کاش دیگه قط ارتباط میشدن توام هرطورشده برو

قبلا با این پرفایل واسم کاربری داشتی ولی تاریخ عضویتت نگاه می کنم جور در نمیاد

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

برو 

نره

همین دو راه حل فقط خوبه! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

وقتی شوهرت انقدر خوبه که اومده بهت گفته و با دختره برخورد کرده 

چرا باید الان نگران باشی؟ 

راستش و بخوای درکت نمی کنم 

حداقل این اضطرابت و به شوهرت نشون نده چون ناراحت میشه اون که انقدر صادقه !

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

باباچقدرساده ای خودتوبزن به مریضی بگوهیچکس نیست منوببره دکتر.بکشونش پیش خودت.الکی یه دکترهم برو.قبل اومدنش باتشک برقی اینابدنتوداغ کن یعنی تب داری دستاتم بلرزون.صددرصدتضمینی جواب میده

عزیزم شوهرت اگه اینکاره بود که اون فیلم فرستاد نمیرفت به خانوادش بگه بعدم اینا چه جور خانواده این که میدونن دخترشون چه کار کرده دارن باهم میرن بیرون همون موقع قطع رابطه مبکردن ما اگه بودیم بابامون میگفت دیگه حق نداری خونه خالت بری یا میکشتمون🤣