2777
2789
عنوان

کدوم؟؟؟؟

78 بازدید | 14 پست

من واقعا بین چند تا اسم موندم کلافه شدم که هنوز نتونستم انتخاب کنم از بس که فکر میکنم سردردم

بین آناهیتا، الینا، مهسا 

شوهرم میگه آناهیتا من میگم الینا ، مهسا دوست داشتم همه گفتن قدیمی 

دنبال اسم قشنگ و با معنی هستم، شما کدومو انتخاب میکنید

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
اناهیتا. اصیل و زیبا

چرا بهم میگن یه غر و سنگین ، دو.دلم کردن با این حرف

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الینا

💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘
کجاش یوغوره؟ خیلی اصیل و شیکه .من دوست دارم.

من هر اسمی انتخاب که میکنم شوهرم بدون فکر کردن میگه نه، انگار دلش پیش این اسم ، موندم واقعا، میترسم بذدتلفظ کنن یا خیلی قدیمی باشه ، وسواس گرفتم 

بچه ها نظر بدید خواهش میکنم

من هر اسمی انتخاب که میکنم شوهرم بدون فکر کردن میگه نه، انگار دلش پیش این اسم ، موندم واقعا، میترسم ...

خب میگم که اسم اصیلیه.از قدیم بوده و خواهد بود.قشنگه 

اگه خودت هم خوشت میاد شک نکن.

من از اسمهای مثل الینا و ملینا و سلینا و...خوشم نمیاد.یه مدت رو بورسه و همه میذارن و بعد هم قدیمی میشه.

خب میگم که اسم اصیلیه.از قدیم بوده و خواهد بود.قشنگه  اگه خودت هم خوشت میاد شک نکن. من از اسم ...

اره دوسش دارم مخصوصا شوهرم بیشتر ، فقط من چون تو نی نی سایت بایت این اسم نظرسنجی کردم دو.دل شدم نظر مثبت کم بود، بازم ممنون از اینکه نظر دادی گلم واقعا ممنونم 

اره دوسش دارم مخصوصا شوهرم بیشتر ، فقط من چون تو نی نی سایت بایت این اسم نظرسنجی کردم دو.دل شدم نظر ...

😘😘😘سلیقه ی همه مثل هم نیست.تو نی نی سایت هم الان بیشتر بچه های کم سن و سال نظر میذارن که از اسمهای لوس و من درآوردی خوششون میاد😀

😘😘😘سلیقه ی همه مثل هم نیست.تو نی نی سایت هم الان بیشتر بچه های کم سن و سال نظر میذارن که از اسمها ...

اره دقیقا ، واقعا چیزایی که انتخاب میکردنو دوست نداشتم ممنون دیگه تصمیمو میگیرم ان شاالله که دخترمم دوست داسته باشه این اسمو، خیالمو راحت میکنم و میزارم آناهیتا واقعا سر درد میشم وقتی هی راجب اسم فکر میکنم شوهرم تا میگم فلان اسم خوبه میگه وای شروع شد ، وسواسمو میزارم کنار ، ممنون گلم از نظرت

ان شاالله فرشته کوچولوت خوشنام باشه و باعث افتخار تو و پدرش بشه عزیزم❤❤❤

ممنون عزیز دلم