2777
2789
عنوان

قانون جذبی هااا🤩

585 بازدید | 24 پست

اگه کسی دوس داره فقط خانوما درخواست دوستی بدن تو گروه او کنمشون..

البته شرطش اینه ک قبلش تاپیک امضام رو بخونید 💫

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
پیش کی یاد گرفتی؟

دوره های اساتید قانون جذب رو مث استاد شریفی عباسمنش و.. گذروندم و البته بیشترش تجربیه عزیزان ک دوس داشتم اونا رو در اختیار دیگران بزارم تا جایی ک بتونم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من استفاده کردم نتیجه نداد..خیلی ناراحتم البته من وسواس فکری و اینا دارم..فکر میکنم اون باعث شده

حتمن موانعی داری ک باعث شده جواب نگیری عزیزم وگرنه این یک قانون مث قانون جاذبه زمین هس! و هر لحظه و همیشه در حال جریان 

حتمن موانعی داری ک باعث شده جواب نگیری عزیزم وگرنه این یک قانون مث قانون جاذبه زمین هس! و هر لحظه و ...

اره خودمم همینطور فکر میکنم...برا همین دنبال اینم که اوضاع رو بهتر کنم

اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه

وای الهام سلاااام

الهام من رویام

یادت میاد منو؟

یادته تو تلگ رام باهات بودم؟تو اون گروه بودم

همونیم ک ۴ فروردین عروسیم بود

یادته؟

چرا اون گروه دیگه نیست؟

وای چقد خوشحالم باز پیدات کردم

الهام جواب بدهههه

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

الهه بودی یا الهام🤔🤔

درهرصورت من رویااااااام منوووو بیااااد بیااااار

جوابمو بدهههههه

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.