2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 26 پست
ن مطمئن نیستم ولی همش شک میکنم مثلا چند وقت پیش ک من خونه بابام بودم و اون خونه خودمون چند تا پیام ...

بزار گلم

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن داره

خب بزرگ ترین اشتباهت همینه. منو شوهرم وقتی نامزدی کردیم دوتامون خطمون عوض کردیم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

چند بار بهش گفتم دوس دارم مث قبل بهم محبت کنیم .نمیدونم کی بهم کلمه دوست دارم ب زبون اوردیم چیکار ک ...

دوستدارم تو زندگی ک دیگ کمتر مردی ب  زنش میگه 

دیگ زنش شدی در اختیارشی کامل چرا بگه دوستتدارم

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
بخدا خسته شدم ما الان اومدیم شهر پدر مادرم و خانواده ی شوهرم دیشب شوهرم با فامیلاش نشسته ورق بازی ا ...

حالا یه شب پیش فامیلش بوده دیگه خیلی سخت نگیر امشب برنامه بزار باهاش با هم باشین یا تو برو پیشش یا اون بیاد

شوهر تو رو نمیدونم ولی خیلی از آقایان دیدم شب راحت نیستن خونه پدر زن بمونن

دستمو ول نکن🤲🏻
ن مطمئن نیستم ولی همش شک میکنم مثلا چند وقت پیش ک من خونه بابام بودم و اون خونه خودمون چند تا پیام ...

چه سخت خدا بهت صبر بده 

اگه هنوز بچه نداری مچ اش رو بگیر و بنشون سر جاش

ان مع العسر یسرا
اگر چیزی ازش ندیدی  مقصر و عامل ایشون باشه  اشکال از ارتباط گیریه توه.ولی اگر  ارتباط ...

اول چیزی ندیدم و گیر میدادم ک اگ منو دوس داشتی چرا دوست دختر داشتی همزمان اینکه میومد خواستگاری من دوست دختر داشته

حالا یه شب پیش فامیلش بوده دیگه خیلی سخت نگیر امشب برنامه بزار باهاش با هم باشین یا تو برو پیشش یا ا ...

خونه پدر زن راحته ک بخواد بمونه ولی ترجیح داده پیش فامیلاش باشه و ورق بازی کنه