2777
2789
عنوان

دیروز بهم برخورد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 66 پست

ولی واقعا علت سنگین بودن چهارشنبه رو نمیدونم

بچه که بودم یادمه مامان بزرگم نمیزاشت چهارشنبه ها حموم بریم میگفت خوب نیست

هنوزم دلیلشو نمیدونم:/

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی واقعا علت سنگین بودن چهارشنبه رو نمیدونم بچه که بودم یادمه مامان بزرگم نمیزاشت چهارشنبه ها حموم ...

😐به مادر بزرگ سلام منو حتما برسونید 

ماچشم کن

من یکی از دوستام سیزده خرداده ، یکی از بهترین اتفاقات زندگیمه که باهاش دوست شدم ، همیشه هم میگم ، ربطی نداره . در مورد چهارشنبه بیشتر نظرم مثبته ☺️

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

اینا همش خرافاته...من باردار نمیشدم تو یا یه سید برام دعاکرد گف همزاد داری ۲شنبه و ۴شنبه غسل انجام نده منم تا باردارم انجام نمیدم ولی بعدش میدم😁😁

روز۱۳ام اصلا نحس نیس هیچ موقه اتفاق بدی نیوفتاده و انشالله ک نیوفته اینا یه باور عامه بین مردمه...مثلا تو چین و کره و اینا عدد۴نحسه و کلا حذف ش کردن

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
از بس نمکی دلم خواست بزنم لهت کنم تولدت مبارک❤

😂😂😂😁حالا نمیدونم مسخرم کردی یا نه ولی چاکرتم

درسته ۲۰۷ روزو ۲۳ ساعت و ۹ دقیقه مونده ولی مرسیییی😍😍😍

منم چهارشنبه به دنیا اوندم😊

خیلی هم چهارشنبه هارو میدوستم😎

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥