2777
2789
عنوان

صافی مو

181 بازدید | 25 پست

سلام و صبح بخیر خانوما... من موهامو کوتاه کردم تا گردنم هست ولی چون وز داره و رنگ کردم خیلی بد دیده میشه...چکار کنم؟ چی بزنم به موهام که خوش حالت باشه...هفته بعد عروسی دعوتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چطوری با چه سیستمی

منم باورم نمیشد دستگاهش شبیه اتو مو هست ولی انگار داخلش با سنگ خاصی کار شده باشه وقتی شروع به کار میکنه بوی مواد میپیچه درصورتیکه مواد نیست. انگار با حرارت بالا مو فلج میشه یه همچین حالتی الان موهای من لخته لخته. خودش میگه این دستگاو از دبی 12میلیون خریده.

والا چی بگم خب چرا موهاتو کراتین نمیکنی؟! یا حداقل اسپری ضدوز بخر از داروخانه فک کنم جواب بده

کراتین که هزینه اش زیاده .اسم اسپری و سرم مو و کرم مو و هر چی که باعث خوش حالت شدن مو بشه رو بگین.من تا حالا استفاده نکردم

منم باورم نمیشد دستگاهش شبیه اتو مو هست ولی انگار داخلش با سنگ خاصی کار شده باشه وقتی شروع به کار می ...

اینکه عالیه 

ینی صاف دائم تا رویش موی جدید ؟

میشه آدرس و شماره به من هم بدید؟

اینکه عالیه  ینی صاف دائم تا رویش موی جدید ؟ میشه آدرس و شماره به من هم بدید؟

بله عزیزم بیاین خصوصی بهتون بدم. خداییش من که نمیشناسمش ولی کارش خوب بود. اره من موهام صافه الان یکم ریشه درومده که باز میخوام برم پیشش