2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😔

323 بازدید | 34 پست

شوهرم اصلا منو درک نمیکنه اختلاف سنیمون زیاده همیشه میخواد مثل ی زن 35 ساله رفتار کنم. من دوست دارم شیطونی کنم بگم بخندم (نه در حد زیادش) اما همیشه منو سرزنش میکنه منو با بقیه زنا مقایسه میکنه (بببین فلانی رو چقدر از تو بهتره رفتارشو نگاه کن چه خانومه اما تو چی هیچ موفع بزرگ نمیشی) همش بهم میگه تو جلفی ولی واقعا من اینطوری نیستم. دیشب ی کلیپ 30 ثانیه ایی توی اینستا گذاشتم که خیلی زیاد از این کلیپا گذاشتم اما هیچی بهم نمیگفته دیشب هر چی از دهنش در اومد بهم گفت. اخه من نمیدونستم که ناراحت میشه😔😔

من خودمو دیگه نمیشناسم از بس هی منو تغییر داده دلم گرفته حالم خیلی بده😖😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بهش بگو گناه نکردم باهات ازدواج کردم دلیل نمیشه سنت بالاست به من‌گیر بدی...چند سال اختلاف دارین؟

مه الان که ازدواج کردی از این کارا نباید بکنی باید خیلی سنگین باشی😞 بخدا کم کم دارم افسردگی میگیرم

9 سال

دوست منم با ۹ سال بزرگتر از خودش ازدواج کرد

رفتاری که من ازش دیدم

جلوی شوهرررش آروم و سنگین

جو خودمون یا جایی که شوهرش نباشه خودِ واقعیش

شر و شیطون..

سلام (-: