2789
عنوان

دوست شوهرم گولم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 7551 بازدید | 87 پست

آدم ساده زياد ديدم ولى نميتونم اسم ساده بودن رو شما بذااارم،يكم اونورتر از ساده هستين 🙄🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آدم ساده زياد ديدم ولى نميتونم اسم ساده بودن رو شما بذااارم،يكم اونورتر از ساده هستين 🙄🤦🏼‍♀️🤦🏼‍ ...

میدونی توی اون برهه هم شکست عاطفی خورده بودم هم کسی رو نداشتم باهاش در میون بزارم ولی همه ی اینا دلیل نمیشه انقد احمق بشم !!!!برای خودم متاسفم

من کسی رو ندارم حرفامو بهش بزنم اینجا جایی ک خودمو خالی میکنم ولی با خوندن نظرات دوستان کلا از تاپیک ...

درکت میکنم الان حس خالی شدن داری  ولی خطر به خیر گذشت شوهرت نفهمید مگرنه شر بزرگی میشد به شوهرتم چیزی نگو چون خودشم همچین ادم پاک و صادقی نیست از اشتباهت درس بگیر و به کسی اعتماد نکن

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟

ببخشید مگه رابطتون درچه حد بوده که میترسید ابروتون بره؟ یا به روی طرف نمیارید که النگو رو بهت پس بده؟ 

اگه فقط در حد درد دل بوده چیزی نیست دست پیش بگیر بگو یا پول النگو رو میدی یا میرم از نامزدت میگیرم! 

ولی اگه آتو داری دستش که دیگه پیگیر نشو همینکه الان سر خونه زندگیت هستی خداروشکر کن

منم  خیلی عصبی شدم

فقط بگو چ داستانی واسه دزدین تعریف کردی😑😲

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

ولش کن بهش فکر نکن 

برو خدا رو شکر کن تاوان حماقتت  فقط دو تومن بوده 

حالا اینا به کنار من بیشتر نگران گوشی مخفی شوهرت و خیانت هاش هستم 🤕🤕

تو اینا رو ول کردی چسبیدی به النگو

واقعا فکر کردی همکار شوهرت همش و دروِغ گفته

دنیا اونقدرها جدی نیست   
میدونی توی اون برهه هم شکست عاطفی خورده بودم هم کسی رو نداشتم باهاش در میون بزارم ولی همه ی اینا دلی ...

حالا گذشته ها گذشته،با حسرت خوردن چيزى درست نميشه...سعى كن فراموش كنى

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

من یه نفر بهم میگه سلام اول بهش شک میکنم بعد اگه مطمئن شدم جوابش رو میدم😁..نمیدونم بعضی آدما چرا هر حرفی رو باور میکنن و چرا به هیچی شک نمیکنن.این که دیگه خیلی تابلو بوده

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤