میتونم رشته بی ازمون ثبت نام کنم....موندم چی بخونم من بیشتر دنبال درامدم...پیام نور ازاد علمی کاربردی برام فرقی نداره....فقط درامدش مهمه...چی بخونم دوستان
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام خوبید؟ من سنم بالاست ولی میخام درس بخونم ک ایندم تضمین شه
سلام ارزوی موفقیت دارم براتوم
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
عزیزان من حسابداری خوندم ولی هر تا حالا نشده کار پیدا کنم خیلی سخته باید آشنا داشته باشیم منک دلمو ز ...
میخای چی بخونی؟؟؟؟