2777
2789

بعد از خیانت همسرم یه مدته مشاوره میریم

اینبار مشاور بهم گفت ببین اگه تو زن محکمی باشی میتونی جلوشوبگیری،،محکم یعنی بهش بگی اگه بازم ازت خیانت دیدم جدا میشم و میرم و واقعا هم همینکارو کنی،اما اگه اون خیانت کنه و ببینه تو باز نشستی سره جات منتظره خیانت های بعدیش باش.

به مشاور گفتم من یه ضبط مکالمه از خیانت شوهرم دارم و این ضبط مکالمه رو هیچ دادگاهی مدرک نمیدونه،بهم گفت ببین تو حتی یه خانومم با چشمای خودت تو بغل شوهرت ببینی و حتی عکسش هم داشته باشی شوهرت میتونه ادعا کنه صیغه کردم و بازم از دستت کاری برنمیاد

بهم گفت اگه نمیتونی طلاق بگیری بشین سره زندگیت و خیلی تو مسائلش کنکاش نکن،چون بفهمی و به روش بیاری اتفاقی نمیوفته جز اینکه روی شوهرت بازتر میشه دفعه بعدی بدتر از اینارو انجام میده.

حرفاش درست بود،به قول مشاور مردی که هم قانون هم شرع جامعه اجازه چند همسری داده  این کارو نکنه هنر کرده..

زنی هم که با وجود قانون چند همسری حق طلاق رو قبل از عقد از شوهرش نگیره باید بسوزه و بسازه

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا کی گفته

مرده بدون اجازه زنش نمیتونه حتی صیغه کنه

تو سند ازدواج اومده

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
زنی هم که با وجود قانون چند همسری حق طلاث رو قبل از عقد از شوهرش نگیره باید بسوزه و بسازه

کاش فقط حق طلاق باشه. بدون هیچ حقی مهریه رو چهارده تا در نظر میگیرن بعد حالا تو بدو آهو بدو!

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

مشاور دانشگاه ما میگفت شوهرت خیانت کرد ابروداری کن و به کسی نگو ببین چه کمبودی گذاشتی 😐

عزیزم به نظرم دوماه تمام حتی نزار بهت دست بزنه و بگو تا زمانی که مطمین نشدی نمیتونی باهاش رابطه بگیری اگر ادم نباشه تو همون هفته اول بند و به اب میدت و تکلیفت مشخص میشه

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟

جالبه بدونید از راه غیر قانونی نمیتونید مدرک جمع کنین

یه آقایی اینستای زنش رو هک میکنه و متوجه خیانتش میشه ولی دادگاه ازش قبول نمیکنه.تازه زنه به خاطر هک کردن اینستاش از شوهرش شکایت میکنه😑

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

اتفاقا کی گفته مرده بدون اجازه زنش نمیتونه حتی صیغه کنه تو سند ازدواج اومده

تو سند ازدواج اومده ولی نه صیغه عقد دائم 

بعدم مملکت مارو مردا میگردونن خواهر طرف مرد رو میگیرن

فرزندم،ازملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم.امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد. روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی    خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز. روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد