2777
2789
عنوان

ازمایش بتا منفی

288 بازدید | 41 پست

سلام من پریودیم منظمه البته تنبلی تخمدان دارم الان دوساله تحت نظر دکترم هستم و خداروشکر قرص ها جواب دادن و مرتب و دقیق شده و اصلا عقب ننداختم اگ هم انداختم یک روز نخورد نداره من قرص دوفاستونو بخورم و پ نشم..سه ماهه اقدامم دوماه پیش ۲۹ روزه پ میشدم الان ۳۱ روز شده و من همچنان خبری نیست دیروز یعنی ۳۰ام پریودیم ازمایش بتا دادم گفت منفیه دکتر ازمایشگا ولی من عدد بتا رو گفتم نمیخوام فقط مثبت منفی رو میخوام بنظرتون اگ مشکوک بود عدد بتا میگفت بهم یا چون من زود رفتم و گفتم فقط مثبت و منفی نگفت عددشو...اعصابم خورده من سابقه عقب انداختن باوجود قرص رو نداشتم اصلا هم علائم پریودی ندارم بنظرتون باردارم؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بالای ده باشه مشکوک به بارداری بالا تر هرچی بره احتمال بارداری بالا تره

زده از ده بیشتر

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل عدد رو میپرسیدی😠😕

بار اولم بود ک ازمایش میدادم..الانم ی قرص دارم میخورم واسه عصب دستم ک دوران بارداری ممنوعه واقعا دارم دیوونه میشم نمیدونم هستم یا پ میخواد بیاد اه کلافه شدم

بارداری عزیزم مال من 6 بود باردار بودم دکتر بهم گفت نیستی اما من گفتم هستم و بودم☺

خودم احساس میکنم هستم چون ممکن نیست قرصارو بخورم و نشم و اینکه فکر کنم خیلی زود رفتم ازمایش دادم 

دیگه نخوری ها صبر کن تا چند روز دیگه دوباره برو آزمایش

از ترسم نخوردم ولی امشب درد دستم امونمو برید خوردم انشااله ک چیزی نشه 

خودم احساس میکنم هستم چون ممکن نیست قرصارو بخورم و نشم و اینکه فکر کنم خیلی زود رفتم ازمایش دادم&nbs ...

اشکال نداره یه چند روز دیگه دوباره برو استرس هم نداشته باش دور از جونت بد میشه

الحمدالله رب العالمین 
بارداری عزیزم مال من 6 بود باردار بودم دکتر بهم گفت نیستی اما من گفتم هستم و بودم☺

مبارک باشه چقدر عالی خدا نگهش داره