2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرچی معرفی کرده بودن رفتم دیدم هیچکدوم قیمت مناسب نیستن اتفاقن ادم رو اون 99 تومنی ها 50 تومن میزاره یه مانتویی ک حداقل یکم دوختو مدل داشته باشه میگیره, همشون دوتا تیکه پارچه ی معمولی بودن ک دوخته بودن به هم! درسته سلیقه ایه ها ولی همشون یه شکل بودن و برا دم دستی مناسب بودن 

ببین اگه اهل گشتن باشی و سایزت تو تک سایزا باشه تو حراج اخر فصل میتونی چیز خوب پیدا کنی ولی حواست باشه چیزی ک فقط امسال مد شده برنداری ک سال دیگه از مد میوفته نمیتونی بپوشی 

اتفاقا بازار و هفت تیرو جاهایی ک به ارزونی معروفن نرو ک هم شلوغه هم گرون فروش تر از همه جان, پاساژا گشتنشون راحتتره خنک ترن شیکترن و اتفاقا حراجشون واقعی تر از بازارو ایناس ک میخوان فقط به مسافرا جنس بندازن و خودشون عمده فروشن و سودشون تو تک فروشی نیس واسشون مشتری اهمیت نداره و جنسی رو دستشون نمونده ک بخوان واقعا حراج کنن تموم شه بره 

اخر فصل برو پاساژای خوب نزدیک خونتون خیلی بهترن 

ابن تو مانتو شاملوعه عضو کانالش باشی بهشون بگی 79میدن

اخه اینا برا مودوعه ک تهران اون قیمته ک گفتم, شاید این ازوناس ک شکل عکس ژورنالش نیس؟ یعنی ژورنال یجارو برمیدارن از روش یکم شبیهشو میدوزن قیمت کمتر ولی زمین تا اسمون فرقشونه 

ازین مدل پیجا هست اخه, میری حضوری میبینی یا میگی عکس غیر ژورنالی بده و وقتی عکس میفرسته نمیدونی بخندی یا چی.. همین مانتو مشهور ک دوستان گفتن عکسای غیر ژورنالیشو خودش میزاره دمش گرم ولی خیلی بیریختن تو عکس خودشون 

مرسی از دلگرمیت عزیزدلم، چقدر خوب😍،مانتو  دکمه دار ساده میخوام

در حال حاضر پیج آرنیکا مانتو های دکمه دارش زیادتره ولی حتما و حتما پیج مانتو مشهور هم چک کن واقعا کیفیتشون بالاست

الان هر ۲ تاشون هم بعضی مدل هاشون رو آف زدن

فقط توی سایز بندی خییییییلی دقت کن که اشتباه نشه  سعی کن بیشتر اندازه هاتو بدی خودش بگه چ سایزی میخوره اخه سایز بندی هر مانتو متفاوته 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
اخه اینا برا مودوعه ک تهران اون قیمته ک گفتم, شاید این ازوناس ک شکل عکس ژورنالش نیس؟ یعنی ژورنال یجا ...

واااااااا  

واقعا مانتو مشهور رو من راضی ام ۲ تا مانتو و یک سارافون خریدم همش عاااالی بود 

ولی واقعا قیمتا خیلی بالا رفته منم مانتو قیمت مناسب میخواسم ولی تو ۷ تیر ک قیمتا رو دیدم واقعا تعجب ...

اره عزیزم قبول دارم حرف شما رو هم