2777
2789
عنوان

کسی که دعای جدایی گرفته بود برامون😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 20016 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کلا اعتقاد به دعا و این چیزا معنیش اینکه یه نیرویی و بالاتر از خدا قبول داری و این کفر محض هس ...

نه من فقط برای اینکه پسرش از حالت افسردگی خارج بشه گرفتم اصلا هم مهم نیست دیگه برام که به سمتم برگرده یا نه فقط دلم برای اون سوخت که گیر چنین مادری افتاده که به پسرش رحم نمیکنه اون زن چجوری به من میخواد رحم کنه کلا از خانوادشون من میترسمم

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
اره نمیرم قبلا میرفتم الان نه چون زندگیم بهتر که نشد هیچ بدترم شد دیکه توبع کردم و میگم خدا اگه بخوا ...

واقعا همینه

انرژی منفی شدید داره

فقط بسپار به خودش

قربون خدا برم همه کارا رو جوری درست میکنه که خودتم میمونی

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️
نه من فقط برای اینکه پسرش از حالت افسردگی خارج بشه گرفتم اصلا هم مهم نیست دیگه برام که به سمتم برگرد ...

شمارشو به منم بده 

کارش خوبه ؟؟ 

💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄  بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛    
شمارشو به منم بده  کارش خوبه ؟؟

من که فعلا هنوز امروز رفتم پیشش نمیدونم کارش خوبه یا نه برای همین تاپیک زدم چون دلهره وجودم و برداشته

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
من که فعلا هنوز امروز رفتم پیشش نمیدونم کارش خوبه یا نه برای همین تاپیک زدم چون دلهره وجودم و برداشت ...

شما چیزی راجب مشکلت نگفتی ؟ خودش گفت؟ 

برات سرکتاب باز کرد؟

💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄  بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛    
نه من فقط برای اینکه پسرش از حالت افسردگی خارج بشه گرفتم اصلا هم مهم نیست دیگه برام که به سمتم برگرد ...

عزیزم 

هیچ نوعشششش خوب نیست 

هیچ مدلش 

حتی از روی دلسوزی 

من زندگیم داغوووونه حتی دیدم اطرافیانم شوهرتشونو تا حدودی را م کردن با این روشها ولی مشکلات بیشتر و بدتری دارن

از روی تجربه بهتون میگم که اصلا سمتش نرین 

من آدم مذهبی نیستم ولی از خدا خجالت کشیدم

فقط در حد یک طالع برام گفتن

شب خوابشونو دیدم و...

توبه کردم

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را

دعای شر به کنندش برمیگرده قانون جذب این کارو میکنه حالا مهم نیست اعتقاد داشته باشیم یانه بحث علمی مفصلی داره و دراسلام کسی که ساحر باشه ریختن خونش حلاله. اون شخصی که به شما اسیب زده بدتر سرخودش میاد یقین داشته باشید.