2777
2789
عنوان

راسته ک میگن سرکه وقلیاب برای باطل سحر خیلی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50293 بازدید | 70 پست
آره ما ک میگیم بدی ب آب باطل میشه... ببین من کمی از جیش خودم زدم ب انگشتم خوردم... و کمی مشروب خوردن ...

😐😐😐😐

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی. اختلافای خانوادگی. بستگی رزق. خوابای بد. 

یهو بگو کل زندگی عادی دیگه، مگر کسی هم وجود داره که افسردگی و اختلاف و مشکل مالی و خواب بد نداشته باشه،همه دارن 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

[QUOTE=100195027]یهو بگو کل زندگی عادی دیگه، مگر کسی هم وجود داره که افسردگی و اختلاف و مشکل مالی و خواب .. آره ولی یه علامتای دیگه هم داره ک تو سرکتاب قرآنی زود معلوم میشه اگه جادو شده باشی

یهو بگو کل زندگی عادی دیگه، مگر کسی هم وجود داره که افسردگی و اختلاف و مشکل مالی و خواب بد نداشته با ...

افسردگیش حوور دیگس منو ک داشتم دییونه میشدم خیلی بد بود... خدا لعنت کنه اون کسایی ک با زن زائو این کارو میکنن از تولد تا ۶ ماهکی دخترم هیچی نفهمیدم... گریه ام میگیره خدا جواب شو بده هرکی ک بوود..‌

عزیزم چیکار کردی باطل شد؟

میگم یکم از جیشم خوردم و کمی مشروب خوردم. دعا رو وقتی قالی داشتیم با شوهرم جمع میکردیم ک بدیم قالی شویی زیر قالی موکت بود تا وسطای قالی ک گلوله کردیم دیدیم یک کاغذ تا زده کوچیک رو موکته.. شوهرم گفت این چیه باز کردیم دیدیم با خط سبز کلی نوشتن... هیچی بعد انداختم جلو آب روان

[QUOTE=100195027]یهو بگو کل زندگی عادی دیگه، مگر کسی هم وجود داره که افسردگی و اختلاف و مشکل مالی و ...

چه وحشتناک من ترجیح میدم فکر کنم افسردگی یه مریضیه که خودم می تونم به خودم کمک کنم درمانش کنم، یا فرض کن خئدم می تونم تغییر رفتار بدم رابطه ام بهتر بشه، اینجور که فکر کنم جن و پری سحر و جادو کردن یه کارهایی می کنم که بدتر شاید یه چیزایی واقعا سرم بیاد. مگر با عالم نامرئی میشه در افتاد بابا جان من

افسردگیش حوور دیگس منو ک داشتم دییونه میشدم خیلی بد بود... خدا لعنت کنه اون کسایی ک با زن زائو این ک ...

نمی دونم من می ترسم از این کارها بکنم. هر چیزی را نباید دستکاریش کرد به نظرم  

چه وحشتناک من ترجیح میدم فکر کنم افسردگی یه مریضیه که خودم می تونم به خودم کمک کنم درمانش کنم، یا فر ...

نه گلم نمیشه در افتاد . ولی اون سری آدمای بد از روی حسادت میرن پیش جادوگر و اسم زن یامرد ومادرشو میدن وبراش طلسم بدبختی وآوارگی میزنن . وتازمانی ک باطل نشه اون مسحور شده روز ب روز بیچاره تر میشه

ما ک کاری نکردیم عزیزم همون دعایی ک پیدا کردیم گذاشتیم حلو آب برد تمام...  همین..‌

خوب کردین به نطرم لهس انفدر فکرم نکنین. مگه نمی گی آب شست برد دیگه بهش فکر نکن بهش دامن نزن، امیدت به خدا باشه، اگر خدا نخواد هیچ ضرری بهت نمی رسه مطمئن باش. 

نه گلم نمیشه در افتاد . ولی اون سری آدمای بد از روی حسادت میرن پیش جادوگر و اسم زن یامرد ومادرشو مید ...

تا خدا نخواد یه مو هم از سر کسی کم نمیشه، به نظرم اینطوری دایم باید در ترس از بدطینتی مردم زندگی کرد. مگر نمی گن حتی نفرین ناحق به خود آدم بر می گرده، اگر کسی اینطور که میگی بره و از ماورا الطبیعه براژ خراب مردن زندکی دیگران استفاده کنه، خدا دودوان اونو به باد میده. نه اون بنده خدای بی خبر از همه جا