2777
2789
عنوان

راسته ک میگن سرکه وقلیاب برای باطل سحر خیلی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50293 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم شنیدم ک خیلی عالیه ولی چن نفر تو پستای مختلف گفتن خیلی بده . ترسیدم

ن فدات نترس سوره فلق وناس بخون دیگه چیزی دورت نمیاد

من بدبخت چن روز پیش یه میخ کنار درختای حیاطمون پیدا کردم ک یکی دوسال پیش یه ملا به داداشم گفته بود با میخ سحرش کردن قبل اینک مسافرت بریم میخی نبود کنار درختا برگشتم کلیدو ب همسایمون ک ی دختر نسبتا زشت داره وهمسن منه دادیم گفتم گلا ودرختارو اب بده 

یه ماده سیاه رنگ شبیه سنگ ریزه س عطاریا دارن. از قدیم برای ابطال سحر استفاده میشده 

اصفهان میگن کله کله اولیش با فتحه دومیش با ضمه😄من انجام ندادم ولی مادر شوهرم میگفت من هر وقت با شوهرم دعوام میشد مثل اب رو اتش بود ولی مامانم اصلا نه اعتقاد داشت نه انجام میداد

من فقط دعا رو ب آب دادم رفت همین دیگه کاری نکردم...

دعا رو نخای باید بندازیش تو اب?

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت