2777
2789
عنوان

صابخونه های محترم

347 بازدید | 44 پست

لطفا قبل از اینکه تمام قسط و قرضاتونو حساب کنین و بر طبق اون اجاره رو تعیین کنید ۹۵۰ هزار تومن و ۱ میلیون تومن و ...فکر مستاجرارو هم بکنین ک باید چقد حقوق داشته باشن و از کجا بیارن ک این اجاره رو بدن و فک کنید خودتون بودین میتونستین ی همچین اجاره هایی بدین؟؟ قبل از اینکه به بنگاه بسپارین به کسیکه  فقط یدونه بچه داشته باشه میدم لطف کنین بگین بچه ی دومشو بزاره تو کوچه بیاد؟؟؟

انصافم چیزه خوبیه بخدا، ما گناه نکردیم مستأجر شدیم از خدا بترسید  

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مستاجر نیستم ولی خدا شاهده همیشه واسه خونه دار شدنشون دعا میکنم .مستاجری خیلی سخته 

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                

صابخونه من اومده میگه برنج کیلو سی شده .گفتم حاجی چزا گرون میکنی کجا سی شده .گفت کرایه ها بالاس .گفتم باشه خونته بده هر قیمتی خواسی.بعد جای مهر تو پیشونیشه .ادعا داره.

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
چشم انشاالله بزودی صابخونه شید

مرسی عزیزم

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

بخدا بچه هم ندارم وضعم همینه

هرجا میرفتیم واسه خونه یه تومن اینا کرایه ش بود یا هفتاد هشتاد رهن

آخرش یه زیرزمین 35 رهن کردیم خیلی دلم گرفته همه ی طلاهامو فروختم قرض کردیم آخرشم زیرزمین فکستنی

خدا نگذره از کساییکه وضع اقتصادو به این روز کشیدن نه میشه لباس خرید نه گوشت نه میوه آدم سرشو بذاره بمیره راحت میشه

یه روزی حال منم خوب میشه
باید یه عالمه پول بدیم اجاره وبچم برا کوچکترین چیز گریه کنه

الهی عزیزم خدا نجاتمون. بده