2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی که ..

626 بازدید | 62 پست

واقعا خوشبحال اونایی که بی دردسر باردارمیشن و بارداری راحتی دارن واقعا صب تا شب باید خداروشکر کنن 

نه به من صب تا شب افتادم تو جام عین یه تیکه گوشت منتظرم روزام بگذره هفته هام پر بشه زودتر ...

از زندگی عادیم افتادم شوهرم آواره این خونه و اون خونه شده خودم آواره خونه بقیه شدم 

صب تا شب باید بدترین امپولارو بخورم تازه بازم نمیتونم دل خوش کنم بچم سالم بیاد بقلم ...

بازم نمیتونم بجچمو بگیرم بغلم بیام خونه باید صاف برم آن ای سیو بعدشم دوباره آواره بیمارستان بشم 

اخ که چقد حال این روزام بده 

سردشمنه ادمم نیاد 

چقد بده دوست و دشمن بیان بالاسر تو بهت ترحم کنن بعدش بدن پشت سرت بهت کنایه بزنن 

اخ خدا قلبم تیکه پارس 

چرا این روزا به سرم اومد 

توروخدا با دلای مهربونتون منم لابه لای دعاهاتون دعا کنین 

😔💔

خدایا شکرت تنهام نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالا خدا زودتر یکی از فرشته هاشو نصیبت کنه❤

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم