2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی که ..

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 62 پست
ان شاا...زودتر بارداری میشی غصه نخور این روزاهم میگذره چراحودتو باختی اخه اینجپری چیزی درس میشه شادب ...

باردارم عزیزم تهدید به زایمان زودرس ام ۲۹ هفته امه

خدایا شکرت تنهام نزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم تهدید به زایمان زودرس ۲۹ هفته امه

اووه قضیرو بزرگ‌ نکن دختر  به ۳۲ هفته برسی حله .انقد ناشکر نباش...منم طول سرویکسم کمه با استراحت الان به هفته ۳۵ رسیدم..

بچت به ۲ کیلو برسه مشکلی نیست که فداتشم 

یعنی من که مجردم و خاستکار ندارم هم‌گناه کردم ؟ یعتی چی تاوان کدوم گناه ؟ چرا خودتونو مقایسه نیکنید ...

انشالله خدا به توام کمک کنه عزیزم 🌹

میگن خدا این دنیا عذاب میده تا گناهت پاک شه میگم چه گناهی کردم که اینقدر عذاب براش لازمه 

آدم مار بشه مادر نشه 

خدایا شکرت تنهام نزار
باردارم عزیزم تهدید به زایمان زودرس ام ۲۹ هفته امه

بیشتر استراحت کن ان شاا...بوقتش سالم میاد بغلت استرس خودش سمه اصلا استرس نداشته باش بیخیال غم وغصه باش چرا فازمنفی بخودت میدی اخه دختر یکم قوی باش چیزی نمونده که مراقب خودت باش 

همه زندگیم پسرمه 
من بدون هیچ دارو و دکتری سه تا بچه سالم خدابهم داده،بدون اینکه دوران بارداری کوچکترین مشکلی داشته با ...

واقعا خدارو شکر کن نمیدونی چه دردی داره بدتر از درد وضعیت درد ترحم دشمنات چشماتو اشک آلود میکنه درحالی که ترحم نیس خوشحالی ته قلبشونو انشالله خدا بچه ها تو برات نگه داره

خدایا شکرت تنهام نزار
اووه قضیرو بزرگ‌ نکن دختر  به ۳۲ هفته برسی حله .انقد ناشکر نباش...منم طول سرویکسم کمه با استراح ...

سرویکست چندبود منم سرویکسم کوتاس

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
واقعا خدارو شکر کن نمیدونی چه دردی داره بدتر از درد وضعیت درد ترحم دشمنات چشماتو اشک آلود میکنه درحا ...

سرویکست چند بوده مال منم کوتاس  هفته بیست هفتم تموم شده

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
هفته ی دیگه ۷ ماهت تموم میشه بچتم هر وقت دنیا بیاد میره دستگاه زنده میمونه نترس درد داشتی که فهمیدی ...

نه گلم رفتم سونو گف ۱۹ شده برو پیش دکتر رفتم دکتر گف برو واژینال بده رفتم واژینال یهو شد ۱۵ بردنم بیمارستان اورژانسی رسیدم بیمارستان شد ۴ میلی متر یه هفته تو بیمارستان بودم نمیدونی چی کشیدم 

خدایا شکرت تنهام نزار