2777
2789
عنوان

جاری خود شیرین

631 بازدید | 40 پست

شوهرم دوتا داداشن و داداش بزرگش ازدواج نکرده بود ک ما ازدواج کردیم ینی من عروس کوچیکه ام ولی اولی ام بعد دوسال میشه برادرشوهرم ازدواج کرده جاریم دخترخوبیه ولی خیلی خودشیرینه مثلا میره دست میزنه  ب ا س ن خواهرشوهرام وشوخی میکنه یا دستشونو میگیره نوازششون میکنه

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد اینا هم خوششون میاد ولی من از اول زیاد وخی نکردم و درحد سلام علیک و بگو بخند و احترامشونو نگه داشتم بنظرتون کار من خوبه یا اون؟شما خودتون چجوری هستین؟؟مث من یا جاریم؟

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
بعد اینا هم خوششون میاد ولی من از اول زیاد وخی نکردم و درحد سلام علیک و بگو بخند و احترامشونو نگه دا ...

هر کی یک مدل . من خودم شوخم مثل جاریت اما پشیمونم از این که با خانواده شوهر با صمیمیت برخورد کردم تو مدل خودت باش 

خداروشکر

ازای نا زیاد هست داریم کسی که واسه برادرشوهر متاهل خودشیرینی میکنه عزیزم خوبیه نداره بگم ولی واقعا این موردی ک من گفتم هرزگی و شما که گرفتی خودشیرینی بیشعوری میفهممت

ایناخودشیرینی ان؟

حس میکنم خودشیرینیه

تو زندگی خودت و بکن بعضی ها ذاتا مهربونن اگر خودشیرینی باشه بالاخره معلوم میشه و طرفت هم میفهمه

اتفاقا نظر منم همینه ولی اونا تعریفش میکنن و میگن خیلی خوبه