شوهرم دوتا داداشن و داداش بزرگش ازدواج نکرده بود ک ما ازدواج کردیم ینی من عروس کوچیکه ام ولی اولی ام بعد دوسال میشه برادرشوهرم ازدواج کرده جاریم دخترخوبیه ولی خیلی خودشیرینه مثلا میره دست میزنه ب ا س ن خواهرشوهرام وشوخی میکنه یا دستشونو میگیره نوازششون میکنه
کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد اینا هم خوششون میاد ولی من از اول زیاد وخی نکردم و درحد سلام علیک و بگو بخند و احترامشونو نگه داشتم بنظرتون کار من خوبه یا اون؟شما خودتون چجوری هستین؟؟مث من یا جاریم؟
کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
ازای نا زیاد هست داریم کسی که واسه برادرشوهر متاهل خودشیرینی میکنه عزیزم خوبیه نداره بگم ولی واقعا این موردی ک من گفتم هرزگی و شما که گرفتی خودشیرینی بیشعوری میفهممت
تو زندگی خودت و بکن بعضی ها ذاتا مهربونن اگر خودشیرینی باشه بالاخره معلوم میشه و طرفت هم میفهمه
اتفاقا نظر منم همینه ولی اونا تعریفش میکنن و میگن خیلی خوبه