2777
2789

سلام دوستان  ان شاالله قراره شب عید قربان به مشهد بریم. من و همسرم و بچه هامون.حالا سوال من اینه نظرتون چیه   با قطار بهتره یا ماشین شخصی. اینم بگم که ماشینمون ال نود هس و بیمه بدنه نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطار خیلی بهتره ولی باز باید دید خودتون چجور راحتیم یه سریا با ماشین خودشون راحتترن مخصوصا که بچه هم دارین

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

من هم با قطار رفتم هم با ماشین ال نود جفتش خوبه دیگ بستگی به خودتون داره که شوهرت رانندگیش پطوره مسافت طولانی بچه ها اذیت نمیکنن خب قطار تخت داره استراحت میکنین

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

با قطار برید بهتره چون الان مشهد بسیار شلوغه و پرترافیک، اطراف حرم طرح زوج و فرده که زیاد ماشین بردتون نمیخوره و پارکینگای حرم قفل، هر جای تفریحی دیگه هم خاستین برین اسنپ میگیرین اعصابتونم راحت