2777
2789
عنوان

😞گیج شدم

57 بازدید | 8 پست

شاید بخونین بگین خیلی دختر پلیدی هستم ولی حقیقته 

😔یه پسری هست که ازاش خوشم میاد اونم انگار بی میل نیست ولی همش می خواد بگه منو دوس داره الان سه ساله پیام میده چون همکلاسی بودیم درسمون تموم شد ولی نمی گه ازاش خوشم میادا ولی می دونم نمی تونم بهش جواب مثبت بدم پون کار درست درمون نداره خانواده اش رو نمیشناسم ولی حس بدی بهش ندارم انگار خودشم مطمن نیست بگه 🙁

یه شخص دومی هم هست که یه بار منو دید و همون روز ازام خواستگاری کرد اونم ادم بدی نیست نمی دونم واقعا راست میگه یا ن ولی کارو زندگیش جمع و جوره فقط یه استان دور از ما زندگی می کنن پدر مادرش روستایین با اینا مشکل ندارم این که بهم هر دفعه یه تیکه از واقعیتای زندگیشو میگه ادم نمی دونه بعدش دیگه چی می خواد بگه می ترسم مثلا دفاع داشت فردای دفاع گفت حالا سربازی باید برم 😞به نظرتون با این دو نفر چکار کنم 😧😳بخدا اصلا ادم دوس پسر بازی اینا نیستم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا چه پلیدی خیلیم‌عاقلی بدون احساس قشنگ زیر و روشون کن اولی که فعلا حرفی نزده بشناسشون 

حس می کنم هیچ وقت ازدواج نمی کنم اون که سه سال شد هیچی نمی گه اینم که عجیب غریبه 😢😭😢😭

اخلاق مهمه تحقیق کن مهم ترین چیزکه حتی ازنون شب هم واجبتره توزندگی اخلاق خوب وانسانیت هست .بعدشم پول ...

کسی رو ندارم بره تحقیق کنه مشکلات ما یکی دوتا نیست 

حس می کنم هیچ وقت ازدواج نمی کنم اون که سه سال شد هیچی نمی گه اینم که عجیب غریبه 😢😭😢😭

بیخیال عزیزم چند سالته مگه وقتش‌ب سه یه مورد که این همه پیچیدگی‌نداشته باشه یهو سره راهت سبز میشه 

یه چیزی بهت بگم ازدواج اش‌دهن سوزی نیست دختر خوش‌باش 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
۲۶ باورت میشه صد نفر اومدن بهتریناشون اینان 😟

اره عزیزم میدونم 

سنی‌ هم نداریا اصن ازدواجو از دغدغه هات بیار بیرون 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی