2777
2789
عنوان

نامزدیمو بهم زدم واسم دعا کنید

2274 بازدید | 83 پست

تو دلم دنیا دنیا غصه‌س

همیشه میومدم اینجا به همه دلداری میدادم ولی الان حس میکنم خودم تو تاریکی‌ام و دستم به جایی بند نیست

ماچندسال عاشق‌هم بودیم بابدبختی تونستیم نامزد کنیم و همچی بینمون عالی بود

اینستاشو هک کردم.نه که بگم باکسی بوده نه

ولی مثل دوران مجردیش با دخترای غریبه چقدر مهربون و شیرین زبون حرف میزد!قسم خورده بود که مثل مجردیش نباشه و حتی بانامحرم ساده‌ترین چتارم نکنه. وقتی بهش میگفتم عزیزم حرفای عاشقانه بهم بزن میخندید میگفت بلد نیستم! ولی چه زبونی میریخت واسه اونا!

خداکنه بلایی سرش نیاد چون راضی به صدمه خوردنش نیستم فقط ارزو کردم دم رفتن بهش گفتم امیدوارم هرروز بمیری و زنده شی.روم نشد به خانوادم بگم دلیل جداییمو فقط گفتم توروخدا نپرسید.اونام انقدر غصه‌برشون داشت که هیچی ازم نپرسیدم من فقط رفتم تو اتاق که کسیو نبینم که ازم توضیح بخواد

بچه‌ها توروخدا دلداریم بدید من بااین همه مشکلات خانوادگی و طلاق پدرو مادر و بی‌کسی چیکارکنم الان چجوری بااین همه غصه دست و پنجه نرم کنم خدایا بهم قوت بده

برام دعا کنید بتونم عشقشو فراموش کنم ضربه‌ای که خوردمو درمان کنم

فقط برام دعا کنید همین💔

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه عاشق نبودین..پس چرا به تو نمیتونست حرف عاشقانه بزنه

بنظرم خدا نجاتت داده عزیزم،پسری که با وجود نامزد اینطوره از کجا معلوم بعد از ازدواج دیت نکشه از کارش

خدا لیاقتت رو برات میفرسته..ناراحت نباش🌺🤗

میدونم جدایی سخته 

ولی من به عنوان معدود دختران شجاعی که داخل نی نی سایت دیدم بهت افتخار می کنم. چون واقعا کمتر کسی را دیدم که با وجود وابستگی قدرت کات کردن رابطع رو داشته باشه 

به خودت افتخار کن 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

عزیزم خدا بزرگه.انشالله یه ادم لایق بیاد توزندگیت.هرگز نفرینش نکن وبهش فکر نکن انشالله برا توهم بهترینها رقم بخوره

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

واای حالا مگه دنیا به اخررسیده عقد کرده بودی جدامیشدی خوب بود ؟نامزدی واس همین چیزاست دیگ ...حالا چجوری هک کردیش

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕

الهی فدای دلت بشم عزیزم خیلی سخته واس خودت دوره بزار سر ۴۰ روز تموم کنی دنیا ب اخر نرسیده که ، انقد خودتو بالا بکش و خوشحال باش ک از دیدن موفقیتت حسرت بخوره ک چی رو از دست داده سر اخر مردم سمت لیاقتاشون میرن...

لبخند بزن بدون انتظار پاسخی از دنیا، و بدان روزی دنیا آنقدر شرمنده تو خواهد شد که بجای پاسخ به لبخندهایت به تمام سازهایت خواهد رقصید😊😊🙈❤