2777
2789
دیگه چه اسمایی... نظر بدید.. خیلی مهمه برام.. دارم به آخر بارداری میرسم و هنوز اسم انتخاب نکردیم

ببین اسم انتخاب کردن خیلی سخته. چون اسم زیبا زیاد هست هرکی هم یه سلیقه ای داره. ممکنه یه اسم برا شما جذاب باشه برا من نه. خیلی سخت نگیر

حس میکنم و از خیلیام شنیدم اسم تو سرنوشت بچه تاثیر داری هممه زینبایی ک میشناسم سختی کشیدن خودشونم نظ ...

یعنی خدا نشسته که هرکی اسمش زینب شده استغفرالله بگه خب اسمش زینب بزار بدبختش کنم انقدر فکر بد نکنید چرا می زارن اسم بچشاند حسین امام حسین که بیشتر عذاب کشید تا حضرت زینب ...من گذاشتم چون شب عاشوره سر سجاده حضرت زینب رو به دستای کوچک رقیه قسم دادم که به منم س دختر بده ..بعد محرم چله زیارت عاشورا برداشتم چله تموم نشده بود فهمیدم باردارم بهش میگم معجزه دعای حضرت زینب 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم و از خیلیام شنیدم اسم تو سرنوشت بچه تاثیر داری هممه زینبایی ک میشناسم سختی کشیدن خودشونم نظ ...

دوست عزیز اینا خرافاته‌. کم به حرف این رمالها گوش کنین. حس مثبتی که تو به اسمت داری میتونه دنیا رو تکون بده. شما علم رو رها کردید رفتید سمت خرافات. برین سمت کتاب خوندن سمت مثبت اندیشی سمت خدا نه این چیزا

یعنی خدا نشسته که هرکی اسمش زینب شده استغفرالله بگه خب اسمش زینب بزار بدبختش کنم انقدر فکر بد نکنید ...

احسنت به شما. خدا دعای شما رو مستجاب کرده شما هم به قولت عمل کردی. 

احسنت به شما. خدا دعای شما رو مستجاب کرده شما هم به قولت عمل کردی. 

ممنون عزیز دلم.

من تو اوج نا امیدی خود به خود باردارشدم

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
یعنی خدا نشسته که هرکی اسمش زینب شده استغفرالله بگه خب اسمش زینب بزار بدبختش کنم انقدر فکر بد نکنید ...

هرکی ی نظر داره عزیزم من چیزی ک شنیدمو گفتم درکل خودم اسم عربی نمیپسندم ولی خوب شما دوس داری😊

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
دوست عزیز اینا خرافاته‌. کم به حرف این رمالها گوش کنین. حس مثبتی که تو به اسمت داری میتونه دنیا رو ت ...

😊😊

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
رزا شیک تره

رزالینام بااینه سخت بود ولی میچرخه تو دهن خودشونم رز و رزا صداش میکنن