2777
2789

حنا هیچی تنها راهی که من جواب گرفتم اتو مو بود یعنی لایه نازک نازک جدا میکردم اتو میکشیدم و با ناخن تخماشو  جدا میکردم البته قبلش موهامو مدل پسرونه با ماشین صفر دورشو زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حنا که ار بین نمیبره اولا مو هارو کوتاه می کنند بعد هم تشریف به برید پزشک پوست و مو یه شامپو بهتون میده کل خونه را هم یه پسره میده تا ضد عفونی کنی که بقیه نگیرن 

دوستدارمش مثل دانه ای که نور را 

سس مایونز بزن ۶ تا ۸ ساعت بمونه . برو حموم با اب گرم بشور . موقع بیرون اومدن سرتو با سرکه اب بکش . 

حتما حتما بعد هر حموم سرتو با سشوار اونم روی درجه بالا خشک کن . حتما حتما هم یک نفر و پیدا کن توی افتاب سرتو چک کنه و تخماشو از توی موهات بکشه بیرون . اگر کسیو نداری شونه مخصوصش بگیر یک طرفش برای شپش . طرف دیکش برای تخم شپشه . یادت باشه به موهات نرم کننده بزنی تا موهات راحت تر شونه بشه

حنا هم خوبه . 

اگه میخواید کامل و برای همیشه از شر این موجودات مزاحم راحت شید من ی راه حلخیلی خوب براتون دارم

خودمم برای موهای دخترم پیش شون مراجعه کردم و کاملا تضمینی منو از شر شپش و رشک نجات دادن و الانم بعد از تقریبا یکسال هنوز شپش و یا رشکی تو موهای دخترم ندیدم 

اینم ادرس پیج اینستاشونhttps://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp