میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حیف این وسایلا ک تو مستاجری باشه تو جا ب جایی خراب بشن
میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
عزیزم داریم خونه میسازیم انشالا تا ۱ سال میریم خونه خودمون
خدارو شکر بسلامتی.واقعا حیفن.واقعا بعضی وسایلارو میبینم تو مستاجری خراب میشن انقد حرص میخورما تو این گرونی مگه میشه باز خرید
خونتون خیلی بزرگه و سایلتم قشنگ و نو هستن ولی اصلا خوب نچیدی..عزیزم فضای کافی داری ناهارخوری رو کیپ دیوار نزار مبلاتم گرد بچین ...و فرشاتم که میگی بخاطر کوچولو زیاده ..که خوب اصلا فرش زیاد مد نیست...جوری که چیدی اینطوریه که فضای بزرگ وسایلاتم همه کنار دیوار ..