2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سهمیه فرهنگیان یعنی هرکی دبیری بخوادبزنه و همه درین زمینه ازادن شرکت کنن فقط اونایکه پدرومادرفرهنگی دارن دررشته دبیری درالویت هستن نه همه رشته ها من خودم فرهنگیم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
عزیزم سهمیه فرهنگیان یعنی هرکی دبیری بخوادبزنه و همه درین زمینه ازادن شرکت کنن فقط اونایکه پدرومادرف ...

نه اصلا اینطور نیست برای دبیری باید تو دفترچه انتخاب کنی و تو انتخاب رشته کدش رو بزنی هیچ جایی هم برای اینکه بزنی فرهنگی هستی نداره یکم تحقیق کن

یه همسایه داشتیم بی سواد بود جون ما پزشکی و دانشگاه های خوب قبول شدیم تو خیابون می‌نشست میگفت اینا س ...

سوادنداشته یه حرفی زده

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
نه اصلا اینطور نیست برای دبیری باید تو دفترچه انتخاب کنی و تو انتخاب رشته کدش رو بزنی هیچ جایی هم بر ...

عزیزم من خودم فرهنگیم وبچه های فرهنگی فقط امایازشرکت دردبیری رودارن وسهمیه های دیگه مربوط به خانواده شهداو... هست ربطی به فرهنگیان نداره مگراینکه دبیری باسابقه بخوادادامه تحصیل بده که اونم دولت یه سهمیه جداگانه گذاشته و حقی ازبچه های این دوره کم نمیشه ومربوط به ادامه تدریس وارتقای شغلی معلماس نه فرزندانشون