2777
2789

تو ماه اول نی نیم رشدشوحشتناک کم بود دکتر گفت کمکی رو شروع کن. با اینکه شیر خودم خیلی زیاد بود. کم کم تو ۲ ماهگی دیگه سینمو نگرفت تا الان که ۳ ماهشو که گه گداری خیلی کم میخوره کلا میشه گفت شیرخشکی شده. حالا همش سرکوفت و سرزنش مونده رو سرم. بگید درجواب چی بگم که دیگه جرات دخالت ندن به خودشون

سعی کن مجبور نباشی بخاطر خودتو بچتو زندگیت واسه کسی توضیح بدی خیلی با خونسردی بگو شد دیگه اگه هم دیدی ادامه دادن باز گفتن قاطعانه بگو شما یعنی از من که مادرشی بیشتر دلت میسوزه

دخترم دنیای من♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو  بچه خودمه خودم از همه بهتر صلاحش و می دونم و دلم براش میسوزه

نگران شیر خشکی شدنشم نباش

من بچه دومم که خودم.خواستم بهش شیر خشک.بدم.خدا رو.شکر سالم.تر از بچه اولمه که یکسال و نیم شیر خودمو خورد

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!
منم همینجور بودم به خاطر رفلاکسش شیرخشک بهش میساخت...برات مهم نباشه اوایلشه حساس تری بعدا عادی میه ب ...

خواهرم نشسته هم جا گفته من شیرخشکی کردم بچمو. دلم از حرف خیلی شکسته. خودم انقدر شیر داشتم که همیشه لباسم تا پایین خیسه خیس میشد. حیف ادم خودش جگرش میسوزه همینجوری، حرفای بقیه مثل نمککک...

بگو  بچه خودمه خودم از همه بهتر صلاحش و می دونم و دلم براش میسوزه نگران شیر خشکی شدنشم نباش م ...

تروخدا جدی میگید؟؟؟؟ چرا پس مامانم دهنمو سرویس کرده میگه بچه شیرخشکی به درد نمیخوره😥😢😭

تروخدا جدی میگید؟؟؟؟ چرا پس مامانم دهنمو سرویس کرده میگه بچه شیرخشکی به درد نمیخوره😥😢😭

اره والا دروغم چیه. اون شیر مادرهای قدیمی بود که خاصیت داشت چون.همه چی طبیعی و سالم بودکه میخوردن حرص و جوش و استرسم نداشتن

مادر منم روزگارمو سیاه کرد اینقدر که گفت تو روزی بچه رو داری ازش میگیری

ولی من کار خودمو کردم چون از شیر دادن بیزار بودم عصبی می شدم خواب شبم بهم میریخت فرداش حوصله بچه رو نداشتم

دکترمم گفت شیرخشکی که با ارامش بهش به بچه بدی هزار برابر باخاصیت تر از شیر خودته که همراه با زور و خستگی و اضطراب باشه

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!

منم سر دخترم چون حساسیت به لاکتوز داشت و ما نمیدونستیم وزن نمیگرفت بعد دکتر کمکی داد مادرشوهر و مامانمم میگفتن کمکی بده ولی با دادن اون بدترم شد چون دکترا نمیگفتن که به لاکتوز حساسیت داره و هرچی میخورد یا بالا میاورد یا اسهال میشد خلاصه اینکه ماه سوم سینمم نگرفت دیگه و شیرخشکی شد با چه بدبختی ماه ۶ فهمیدم که به لاکتوز حساسیت داره خیلی بده شیر خشک خیلییییی چون تجربه اولم بود خیلی سختی کشیدم شیر خشک بدون لاکتوزم دوست نداشت چون مزه ش واقعا بد بود اللن که حامله ام انشاالله اگه خدا بخواد حرف کسی رو گوش نمیدم حتی دکتر و شیر خودمو میدم فقط دعا میکنم که بچه دومم به لاکتوز حساسیت نداشته باشه

منم سر دخترم چون حساسیت به لاکتوز داشت و ما نمیدونستیم وزن نمیگرفت بعد دکتر کمکی داد مادرشوهر و ماما ...

چه جاالب دقیقا نی نی منم حساسیت به لاکتوز داره. منم تازه ۲ هفتست فهمیدم. یعنی به لاکتوز شیر خودمونم حساسیت دارن یا فقط لاکتوز شیر گاو!!! من میگم چرا هربار شیر خودمو میخوره یجوری میشه. منم آل ۱۱۰ میدم بهش فقط اون بهش میسازه. پس یعنی شیرمو میدوشم بهش ندم؟

چه جاالب دقیقا نی نی منم حساسیت به لاکتوز داره. منم تازه ۲ هفتست فهمیدم. یعنی به لاکتوز شیر خودمونم ...

متاسفانه به شیر خودمونم حساسیت دارن عزیزم منم نمیدونستم بعد ۶ ماهش و هزارتا دکتری که بردمش بالاخره یه دکتر باتجربه و مسن بهم گفت و منم ببلاک LF میدادم بهش خیلی بده دلم واسه این بچه ها میسوزه کاش میتونستن شیر خودمونو بخورن ولی حتما با دکترش مشورت کن قطره و قرص مخصوص دارن واسه اینجور بچه ها که شاید بتونن شیر خودمون و شیر معمولی رو بخورن البته من دخترم ۳ سالش بود که متوجه شدم و کار از کار گذشته بود 

متاسفانه به شیر خودمونم حساسیت دارن عزیزم منم نمیدونستم بعد ۶ ماهش و هزارتا دکتری که بردمش بالاخره ی ...

یه دنیا ممنون عزیزم. نمیدونی چه لطف بزرگی کردی بهم. حتما پی گیرش میشم. دکترا واقعا هیچی نمیفهمن انگار. یکی از دکترایی که بردمش گفت آلرژی به پروتئین گاوی داره برا همین آپتامیل پپتی داد ولی وقتی اونو بهش دادم وحشتناااک اسهال شدو بدنش پر از دونه شد همشم بالا میاورد. طفلی نی نیم خیلی اذیت شد تا فهمیدم. 

یه دنیا ممنون عزیزم. نمیدونی چه لطف بزرگی کردی بهم. حتما پی گیرش میشم. دکترا واقعا هیچی نمیفهمن انگا ...

خواهش میکنم عزیزم انشاالله که زودتر رفع بشه مشکل نی نیت،  آره بابا من هزارتا دکتر معروف رفتم هیچکدوم حتی احتمال هم ندادن واقعا اذیت شدیم تو اون ۶ ماه ولی شما زود پیگیر باش تا انشاالله زودتر خوب بشه و راحت شیر بخوره