2777
2789
عنوان

الناز بهار چرا تعلیق شده!

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 45 پست
نه بابا اخه 3 سال پیش اینو به همین جرم حجاب گرفتن شوهر من ازادش کرد!

شوهر شما چکارس....چرا جومیدی عزیزم پشت کسی جرا حرف میزنی...من با الناز فقط تو یه تاپیک شوخی کردیم وخندیدیم فقط همسن دیروزم منو دعوت کرد تو یه تاپیک سلام واحوال پرسی کردیم من رفتم بیرون کار داشتم شب اومدم دیدم تاپیک ترکیده...همین دیگه هم الناز رو نه دیدم نه حرف زدم تعلیق اینام اصلا نمیدونم چیه ...من تازه اومدم نی نی سایت...ایشالله مشکلی نیس میاد ...من والا انقدر درگیر زندگیمم وبیشترم تو تاپیک لاغری هستم چون دوستایی پیداکردم اونجا...دیگه در رابطه با هیچ مسائلی نه فکر میکنم نه حرف میزنم ...همین بتونیم زندگی خودمون بچرخونیم شاهکار کردیم ...دیگه باقی مسائل رو ماها تواناییش رو نداریم چه برسه درموردش حرف بزنیم ....درمورد مسائل الناز هم من هیچی نمیدونستم الان از نوشته های شما فهمیدم اونم باز قضاوت نمیکنم هرکی خودش میدونه چی بدهس چی خوب ...هرچی صلاحه خودشه بکنه ایشالله خدا همراهه هممون باشه...

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه اوه نمیشه برش گردوند؟ خیلی سرش باد داره همیشه جوون تر هم که بود همیشه از حجابو و حقوق ملل ...

مگه الان چندسالشه؟

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

بابا تقریبا هم سن مامنبزرگ منه   دقیق نمی دونم ولی پیره پایین 40 البته

اخه یه بار گفت دوتا بچه کوچیک داره ...مگه زیر ۴۰ پیر میشه مگه خودت چندسال داری

کجا روسریش افتاده ..کی ؟

یه کاربری دیروز داشته به خاطر حجاب بازداشت می شده،آومده تاپیک زده مثل اینکه .

بعدشم الناز بهار یه تاپیک دیگه زده که چرا این تعطیل شده ترکوندنش

یادمه جام جهانی قبل بود.اون روزی که ایران مراکش رو برده بود.اینا تو میدون انقلاب دستگیر شدن.الناز حدود 2 هفته فکر کنم زندان بود.1 هفته بازداشگاه 1 هفته زندان.اخرشم شوهر من که قاضیه درش اورد.

بعدشم دعوا شده و کاربری ش رو ترکوندن

ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️
کجا روسریش افتاده ..کی ؟

گفتم که از اول شاید اسمش شبیه اسم ایشون بوده ولی دیروز تو یه تاپیک بودیم در مورد حجاب فکر کنم ایشون زده بود دعوا شد قصه اش طولانیه بابا گفتم شاید اون بوده

اخه یه بار گفت دوتا بچه کوچیک داره ...مگه زیر ۴۰ پیر میشه مگه خودت چندسال داری

اره دو تا دختر داره.

نه اخه از من سنش خیلی بیشتره

34 سالشه فکر کنم 

یه کاربری دیروز داشته به خاطر حجاب بازداشت می شده،آومده تاپیک زده مثل اینکه . بعدشم الناز بهار یه ت ...

آهان...من اصلا نمیشناسمش فقط تو یه تاپیک درحد شوخی گفتیم خندیدیم تمام دیروز منو صدا کرد تو همون تاپیک رفتم یه احوال پرسی دیگه رفتم شب اومدم دیدم ترکیده ..ایشالله همه مشکلشون حل شه ...نمیدونم والا شمام زیاد درمورد نحرف ول کن ...من خداحافظ خواهری

آره آره خودش بود همینو گفت کلی ریختن سرش که دروغ میگی و اینا

ای وای

کاشکی من انلاین بودم ازش حمایت میکردم

من دقیقا این اتفاقو یادمه

همون شب زنگ زد بهم با کلی گریه و اه و ناله که ساره دارن میبرنم 

نزار تو رو خدا ببرنم

آهان...من اصلا نمیشناسمش فقط تو یه تاپیک درحد شوخی گفتیم خندیدیم تمام دیروز منو صدا کرد تو همون تاپی ...

پیداش می کنم یه جوری خودم

خداحافظ گلم

گفتم که از اول شاید اسمش شبیه اسم ایشون بوده ولی دیروز تو یه تاپیک بودیم در مورد حجاب فکر کنم ایشون ...

باشه ممنون