2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین😢😢

332 بازدید | 24 پست

سلام پسرم تب کرده ساعت۱۰ بروفن دادم الان باز تب کرده ینی ۳ساعت ونیم گذشته.باید ۶ساعته بدم.چیکار کنم؟استا گیرم نمیاد بخرم اخه روستا هستم.باز بهش بدم اشکال نداره؟

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

الان دستمال خیس بذار رو پیشونی و شکمش .ودست و پاهاشو با آب لوله بشور.

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢

اره ۴ ساعت یه بار بهش بده شوید بریز تو سوپ بهش بده براتب خوبه اب میوه بهش بده .پاشویه کن 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دستمال خیس بذار رو پیشونی و شکمش .ودست و پاهاشو با آب لوله بشور.

این کارو کردم پایین نمیاد خیلی یا فقط برا همون لحظه خوبه باز میره بالا

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

عزیزم اگر تب شدید باشه معمولا چهار ساعته هم می دن 

البته اگر خیلی شدید باشه که فقط شیاف استامینوفن می ذارن 

در هر صورت پزشک هست که مشورت کنی دیگه 

ببین هم تب بالا خطرناکه و هم داروی بی رویه 

پاشویه کن 

خنک نگهش دار 

در اسرع وقت دکتر ببر 

✔️ خبرنگار