2777
2789

بچه ها من شوهرم تو همه کارهای خونه و شخصی خودم دخالت میکنه..چایی دم میکنم میگه چند قاشق دم کردی چرا زیاد شد...برنج درست میکنم میپرسه چند لیوان درست کردی..خورشت میزارم میگه چرا گوشتش زیاده..ظرف ها رو می‌شورم می‌زارم تو آب چکان میگه نظم نداری چرا دیر برمی‌داری..بیرون میریم مدام میگه چرا این مانتو رو میپوشی اون یکی رو نمیپوشی..چرا مدام این کفش رو میپوشی بقیه رو نمیپوشی..مدام دستم تو خونه س جارو میکنم دستمال..میشورم میپزم..تا یه ساعت می‌شینم گوشی دست میگیرم شروع می‌کنه  دادو قال که تو بیس چهارساعته سرت تو گوشیه کاری نمیکنی اصلا...دو تا بچه کوچک هم دارم یه چهار ساله و دوساله که خیلیبیی خونه رو کثیف میکنن..شوهرم اصلا منو درک نمیکنه...میخواستم بگم شوهرهای شما هم این مدلی هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور مردا ذات زنونه دارن و بقول معروف زنانه رنگن 

من حتی چند بار روانشناس و مشاوره رفتم 

چون واقعا خسته شدم 

بعد از 8 سال با وجود یه بچه جدا شدم 

چون داشت دخترمم دیونه میکرد

جلوی خودش کاراتو کن . بزار ببینه بچه ها می ریزن خونه کثیف میشه

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
نه شوهر من که اینطوری نیست به نظرم شوهرت داره دنبال بهونه میگرده شر به پا کنه  قشنگ بگو دردت ...

به آرامی باهاش حرف میزنم میگم عزیز من این چیزها این کارها مخصوص زن هاس کم گیر بده همش الکی دوس داری جروبحث کنی و اعصاب هردومون رو خورد کنی بلند میشه میگه تو عصبی هستی مشکل داری 

شوهر منم اینطوری فقط چون مادرش همیشه اسراف میکرده  هی میگه دعوا میکنه 

سر لباس و ... نمیزاره کار به اونجا برسه که بگه چرا این و پوشیدی همونجا تو خونه میگه فلان چیز بپوش 

جوشیم که یک لحظه دستم میگه میگیرم ازت ها

تازه نوزاد دارم وقت سر خاروندنم ندارم

خداروشکر
وقتی اینجوری میگه شما چکار میکنی؟ گوش میکنی؟ بحث میکنی؟

گوش میکنم ولی دعوا اصلا به آرامی میگم باشه ولی این چیزهایی نیست که به یه مرد ربط داشته باشه..نمی‌دونم چی بگم والا روانیم کرده همیشه اینجوریه همیشه

اینجور مردا ذات زنونه دارن و بقول معروف زنانه رنگن  من حتی چند بار روانشناس و مشاوره رفتم  ...

دقیقا عین زن. هاس..شامی کباب درست میکنم میگه نه تو بلد نیستی بده من قشنگ درست میکنم آخر هم غذا رو داغون می‌کنه خیلی نفهمه همه ش حرف حرف خودشه