بچه ها من شوهرم تو همه کارهای خونه و شخصی خودم دخالت میکنه..چایی دم میکنم میگه چند قاشق دم کردی چرا زیاد شد...برنج درست میکنم میپرسه چند لیوان درست کردی..خورشت میزارم میگه چرا گوشتش زیاده..ظرف ها رو میشورم میزارم تو آب چکان میگه نظم نداری چرا دیر برمیداری..بیرون میریم مدام میگه چرا این مانتو رو میپوشی اون یکی رو نمیپوشی..چرا مدام این کفش رو میپوشی بقیه رو نمیپوشی..مدام دستم تو خونه س جارو میکنم دستمال..میشورم میپزم..تا یه ساعت میشینم گوشی دست میگیرم شروع میکنه دادو قال که تو بیس چهارساعته سرت تو گوشیه کاری نمیکنی اصلا...دو تا بچه کوچک هم دارم یه چهار ساله و دوساله که خیلیبیی خونه رو کثیف میکنن..شوهرم اصلا منو درک نمیکنه...میخواستم بگم شوهرهای شما هم این مدلی هستن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه شوهر من که اینطوری نیست به نظرم شوهرت داره دنبال بهونه میگرده شر به پا کنه قشنگ بگو دردت ...
به آرامی باهاش حرف میزنم میگم عزیز من این چیزها این کارها مخصوص زن هاس کم گیر بده همش الکی دوس داری جروبحث کنی و اعصاب هردومون رو خورد کنی بلند میشه میگه تو عصبی هستی مشکل داری