2777
2789

سلام خانوما

دیروز دکترم برای همسرم کپسول تقویت تحرک اسپرم نوشت 

میخواستم بدونم کسی تجربه استفاده از کپسول motility max رو داره ؟ و چه مدت طول کشید تا جواب بگیره؟

همسر من تحرک اسپرمش 33 بود.دکتر گفت باید بالای 50 بشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم ضعیفه هم از لحاظ تعداد وهم تحرک ساعت ۴ میبرم دکتر ببینم چی میگخ

میشه بپرسم تعداد و تحرکش پند بوده؟

و اینکه لطفا به منم بگو دکترت چی گفت بهتون. مرسی

زیر نظر دکتری؟ من خودمم تنبلی تخمدان دارم همه چی باهم قره قاطی شده

سال پیش چکاپ قبل بارداری رفتم مشکل خاصی نداشتم

چن ماه بعد اقدام کردم که سه ماه پریود نشدم.بعدشم هر ماه منتظر موندم و پریود اومد .

این ماه رفتم دکتر ازمایش خونم همه چی اوکی بود فقط تیروییدم باید 5 میبود که 6.5 بود مال من.دکترم قرص ننوشت گفت تکرار کن ازمایش تیروییدتو

تنبلی تخمدان رو چجوری تشخیص میدن؟

زیر نظر دکتری؟ من خودمم تنبلی تخمدان دارم همه چی باهم قره قاطی شده

البته عکس رنگی هم نوشته بود که دو روز پیش رفتم برا عکس رنگی لوله چپم باز بود لوله راستم چسبندگی جزیی داشت که باز شد 

همسرمم تحرک اسپرمش 33 بود .برا همسرم کپسول بالایی رو نوشت....

سال پیش چکاپ قبل بارداری رفتم مشکل خاصی نداشتم چن ماه بعد اقدام کردم که سه ماه پریود نشدم.بعدشم هر ...

من پریدام خیلی نامنظم بود دو ماه اینا پرید نمیشدم با سونو و ازمایش مشخص میشه من این مشکل ۴ ساله دارم ولی فقط ۸ ماهه اقدامم دکترم دارو نوشت بهم گفت با اینا حتما باردار میشی ولی نشدم چون شوهرمم ضعیف بود هفته پیش ازمایش داد الان جوابشو میبرم ببینم چی میگه

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
من پریدام خیلی نامنظم بود دو ماه اینا پرید نمیشدم با سونو و ازمایش مشخص میشه من این مشکل ۴ ساله دارم ...

نمیدونم . دکترم به من نگفت که تنبلی تخمدان دارم یا نه 

ولی من هر ماه پریود میشم