2777
2789
عنوان

چهل روزه با پارتنرم بیرون نرفتیم

324 بازدید | 29 پست

بهش میگم چرا.. میگه من بیام اختیاری از خودم ندارم نمیتونم غریزه ام رو کنترل کنم تا تکلیف مون مشخص بشه...

خانواده من راضی نشدن به ازدواج ما ...

تو یه محل کاریم همو هر روز میبینم

قبل ها میرفتیم میومدیم اما الان نه...

حالا از همچی بهم میخوره دلم میخواد بمیرم

حتی حق اینکه تو ارتباطم بخوام با پارتنرم بیرون هم برم ندارم

چون اون کنترلی از خودش نداده ،این چه رابطه ای هست که فقط زنگ پیام باشه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کافور لازمه طرف

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

خب هاته مگه دس خودشه داره کنترل میکنه ک نمیاد بیرون دیگه

این بده مگه؟؟؟؟

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

خب بعضی ها واقعا همینن و شاید براش از لحاظ مذهبی مهمه اشتباه نکنه

من پوششم حجابم بخدا خوبه موهامم مشخص نیست میکاپ هم ندارم

خانوادمم راضی نمیشن کلا

میخوام از دستش راحت شم

چه رابطه ای هست که من نباید ببینمش

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
خب هاته مگه دس خودشه داره کنترل میکنه ک نمیاد بیرون دیگهاین بده مگه؟؟؟؟

بره گمشه کثافت

عزیزم داره میپیچونتت این اسمشو نمیشه حیوونم گزاشت چه برسه پارتنر

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 💓ژن ژیان ئازادی💓

چی بنویسم تموم کنم باهاش..؟؟

من پوششم حجابم بخدا خوبه موهامم مشخص نیست میکاپ هم ندارمخانوادمم راضی نمیشن کلا میخوام از دستش راحت ...

خب احتمالا داره گوه اضافه میخوره

و گر ن همه دیدن عشقشون از مهمترین چیزاس براشون

چرا کات نمیکنی؟

چون وابستگی دارم بهش

میدونم که خیانت ام نمیکنه

تو محل کار کلا باهمیم مطمعنم با کسی صحبت ام نمیکنه آخه هیچکس مثل من اسکل نیست باهاش باشه