2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میفهمی سکسکه میکنه ؟این ک پشت سر هم نبض میزنه میفهمید سکسکه س؟

اره ی حالت پرشی داره پشت سرهم😂

خدایاممنونم بابت معجزه ی قشنگت😍امیرحسین مامان زودبیافدای دست وپای کوچیکت بشه مامان الهی،خدایاتوروبحق پنج تن دامن همه ی منتظراروسبزکن وحافظ نی نی من باش توروبخداییت وبزرگیت قسم میدم،هیچ زنی وبابچه امتحان نکن😆اگه خواستین ی صلوات برای سالم بدنیااومدن نی نیم بفرستین حاجت روابشین ایشالا😍😍😍💝😄😘
واااای یعنی پسرم 500گرم کم داره😢😢😢😢😭😭😭😭😭تورو خدا بگین چیکارکنم چرا دکترم گفت فقط ریزه نگفت ...

هنوز ک اشکالی نداره عزیزم...ما یا مولتی بخور یا مغزیجات ...خیلی تاثیر داره باشیر بخور 

[QUOTE=100139526]هنوز ک اشکالی نداره عزیزم...ما یا مولتی بخور یا مغزیجات ...خیلی تاثیر داره باشیر بخور [/QUOTE

یعنی طبیعیه؟؟؟

اونم واسم قرص ویتامین چهار پنج نوع نزدیک چهارصد هزارتومن شدن گفت بخور سه هفته دیگه دوباره بیا ولی این خانم میگه 800مال من 300خیلی فاصله است خیلی یعنی چیزی بوده دکتر بهم نگفته الان بیشتر نگران شدم با پست این دوستمون

ابجی چی بخورم ک وزنش بالا بره 

مغزیجات وگوشت ومرغ وقارچ کبابی وماست وشیرپرچرب وخرماوموزوکره ومیوه،بنطرمن به دکترت بگویه سونوداپلربرات بنویسه که ازنظرخونرسانی جفت به جنین وردiugrبررسی بشی چون خداینکرده زبونم لال اگه جفت مشکل داشته باشه توخونرسانی بستریت میکنن