سلام امروز یکی بم زنگ زد دیدم ناشناسه جواب ندادم بعد هی زنگ میزد ورداشتم طرف مرد بود گف مسعود خونس گوشیو بده مسعود گفتم اشتباه گرفتین گف نه خودش شماره رو داده بعد گفتم اقای محترم اشتباه گرفتین یهو زنش گرف فوش داد زنه بد دهن بود نفرین میکرد میگف به مسعود بگو طلبمونو بده دیدم اینا نمیفهمن هر چقد میگم قط کردم حالا هی دارن زنگ میزنن دوباره😣یعنی یه درصدم به مغزشون خطور نمیکنه ک اون طرف شماره اشتباه داده یعنی اوج بدشانسی اون شماره هم باید من باشم😑😑😑ناراحت شدم از توهیناشون 😟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ههه یدفعه یک یارو با یک زنه رفته بود ددر دودور شمارش و دایورت کرده بود رو خونه ی ما زنه هربار زنگ میزد فکر میکرد من باشهرشم شوهرمم رفیقش کلی فحش بارمون کرد تا صبح
اینقدم عصبانی بود هرچی توضیح میدادی نمیفهمید
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم