2777
2789
عنوان

بچها بهم انگیزه بدین😔

96 بازدید | 7 پست

من 21 سالمه فوق دیپلممو دانشگاه آزاد گرفتم.. تو مقطع کارشناسی دانشگاه دولتی قبول شدم خداروشکر.. رشتم معماریه.. یسال دیگه درسم تموم میشه اما انگیزه ای ندارم حس میکنم به هیج جا نمیرسم اینقدر درس خوندم و از تمام هنرها خونه داری گذشتم 😔😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا هنوز اول خطی دختر

سعی کن تادرست تموم نشده ماکساییکه معاشرت داشته باشی که در راستای تحصیلاتت شغل دارن حالا اگرم نشد بازم مهم نیس خودت پیگیر کار باش از صفر شروع کن اولش حتما نیاز نیس مرتبط به کارت باشه ولی بی ربطم نباشه چون بی ربط باشه دیگه میری تواون مسیر

کاریابی ها برو بیا پیگیر کارت باش مطمئن باش درست میشه

همه جا گشتم کار نیست ک نیست

پس رشتتو هر چه سریعتر عوض کن ! پرستاری ، حسابداری ، آموزش ابتدایی یا روانشناسی کارشونو هست .... البته اگه کار و درآمد واست مهمه! اگه نه که مهندسی معماری اسمش شیکه