2777
2789
عنوان

خوشگلا بیاین راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تافت موها رو خیلی خشک میکنه دوست داشتم حالت دار و لخت وایسه

ژل بزن، من یه بار موهامو بافتم البته موهام نم دار بود بعد اینکه بافتم روش اتو کشیدم چند روز بعد بازش کردم خیلی خوش حالت شده بود بعدش ژل زدم عالی شد 😊

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

شکوه جون اون سشوار چرخشی ااا هم مالی نیستن همون سشوار معمولی ااا بهتر جواب میدن به شرطی که واقعا وارد باشی به سشوار زدن و مو حالت دادن

بعد به جنس مو هم خیلی بستگی داررره من موهام خشکه هر حالتی بدم وایمیسه تا حمام نرم خراب نمیشه اما کسی که موهاش لخت و چربه مو اصلااا حالت نمیگیره 

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
ژل بزن، من یه بار موهامو بافتم البته موهام نم دار بود بعد اینکه بافتم روش اتو کشیدم چند روز بعد بازش ...

پبشتهاد این خانمم خوب میشه اما فکرکنم تقریبا فر بشه

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
شکوه جون اون سشوار چرخشی ااا هم مالی نیستن همون سشوار معمولی ااا بهتر جواب میدن به شرطی که واقعا وار ...

اتفاقا موهام لخته لخته برا همین میدونم روسری سرم کنم دیگه کلا خراب میشه مگر اینکه بابلیس کنم موهامو بعدم تافت بزنم.