2777
2789
عنوان

نگران دوستمم

204 بازدید | 16 پست

دوستم خانواده درست و حسابی نداره میدونستم کمی با شوهرش اختلاف داره خودش افسرده اس ولی اصلا فکر نمیکردم همچین کاری بکنه. چندبار ازش شنیدم کاش میرفتم از این شهر تنها زندگی میکردم فکر میکردم از ناراحتی میگه. چندروز پیش رفتم پیشش خیلی افسرده بود یکم باهاش حرف زدم برگشتم. بعد از دوروز پیش همش زنگ میزدم حالشو بپرسم جواب نمیداد امروز جواب داد گفت دیروز رفته تهران رفته پانسیون میخواد دنبال کار بگرده.وای دارم دیوونه میشم بلایی سرش نیاد

خدایا شکرت. من ی زن قوی ام. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش خودش میدونه چیکار کنه

جهت فراموشی خودم میدونم اهمیتی ندارم✋😔 کاش دهخدا می دانست دلتنگی …اشک ….فاصله ….بی وفایی….تعریفش فقط دو حرف است “تـــو”😔ش+پ❤❤❤❤❤❤❤❤
وا طلاق نگرفته رفته؟؟

الان که شوهره عدم تمکین زد براش و شکایت کرد ازش تازه میفهمه چیکار کرده 😐

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
شوهرش مال این حرفا نیست خیلی سادس

از آن نترس که های و هوی دارد از ان بترس که سر به تو دارد، اگه واقعا هم همین باشه بقیه یادش میدن

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃