2777
2789

سلام دوستان

میشه کمک کنید این رشته رو چجور میتونم ادامه بدم

من یه دوره خیاطی ام رفتم

دانشگاه علمی کاربردی برم یا آزاد هزینه اش چجوره؟

یا همین دوره های خیاطی رو برم بهتره؟

مهتاب خانم یه سوال شما الان یعنی می تونی برای خودت بدوزی؟ من دوره ندیدم اما حس میکنم با دوره های خیاطی ها باز نتونم بدوزم آخه حتی یه درز هم بلد نیستم بدوزم اثلا حتی یه خط صاف هم با چرخ کج و کوله میدوزم😕

الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهتاب خانم یه سوال شما الان یعنی می تونی برای خودت بدوزی؟ من دوره ندیدم اما حسنی کنم با دوره های خیا ...

عزیزم اینکه با چرخ صاف بدوزی و صاف ببری پارچه و اینا رو فقط تکرار می خواد. با ملافه و روبالشتی شروع کن دستت روون میشه. سختی خیاطی الگو کشیدنشه. و از اون مهم تر سلیقه تو انتخاب پارچه و مدل. واسه خودت اگه بخوای میتونی از الگو اماده استفاده کنی. انتخاب پارچه و مدل هم دقت می خواد. و زیاد دیدن مدل ها.

مهتاب خانم یه سوال شما الان یعنی می تونی برای خودت بدوزی؟ من دوره ندیدم اما حس میکنم با دوره های خیا ...

آره من خودم برای خودم میدوزم

برای این که صاف بدوزی باید با پایه چرخت لبه پارچه رو تنظیم کنی

کلاس بری میتونی یاد بگیری ولی به قول دوستمون فقط تکرار میتونه یه خیاط رو ماهر کنه موفق باشی