2777
2789

اگه صاحب کارخودت باشی به نظرم سوداوره،،چون کاردرمنزلهای بیرون همشون بیگاری هستن،،ولی مهمترین وسختترینش یافتن بازار فروشه،،منم به شدت دنبال کاردرمنزلم اما بخاطرنیافتن بازار فروش میترسم یه کار رو شروع کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه صاحب کارخودت باشی به نظرم سوداوره،،چون کاردرمنزلهای بیرون همشون بیگاری هستن،،ولی مهمترین وسختتری ...

من میخوام خودم برای خودم کار کنم اما میگن باید برای مشاغل خانگی هم از جهاد کشاورزی و بهداشت تاییدیه بگیرم نگرانم که سخت باشه و ندن

برای خودت میخوای کار کنی ؟ یا از جایی واست میارن تو فقط بسته بندی میکنی ؟

نه خودم میخوام از مولوی به صورت عمده بخرم پاکت بدم برام چاپ کنن بسته بندی کنم بازاریاب بگیرم درصدی بهش حقوق بدم برام بفروشه

من میخوام خودم برای خودم کار کنم اما میگن باید برای مشاغل خانگی هم از جهاد کشاورزی و بهداشت تاییدیه ...

ضررنداره،،یه سربزن شایدفقط به توخونه بودنش گیربدن،،بازم خدابزرگه شما قدم بردار ان شاالله محیا میشه،،لطفا واسه منم دعاکنیدخدایه کاردرمنزل برام برسونه ممنون

ضررنداره،،یه سربزن شایدفقط به توخونه بودنش گیربدن،،بازم خدابزرگه شما قدم بردار ان شاالله محیا میشه،، ...

توی سایت جهادکشاورزی دیدم نوشته بود بسته بندی حبوبات رو میشه داخل منزل انجام داد انشالله که توام موفق باشی عزیز بارداری دعا کن نفست حق باشه برام

نه خودم میخوام از مولوی به صورت عمده بخرم پاکت بدم برام چاپ کنن بسته بندی کنم بازاریاب بگیرم درصدی ب ...

تو که همه کاراتو میخوای به بقیه بدی انجام بدن پس بی زحمت کار بسته بندی رو بده من تو خونم واست انجام بدم.

خیلی دنبال کار در منزل میگردم 😢

آقا نیستم 😊
تو که همه کاراتو میخوای به بقیه بدی انجام بدن پس بی زحمت کار بسته بندی رو بده من تو خونم واست انجام ...

خب خودم باید بشینم کیلو بزنم بسته بندی کنم تازه ی پسر 1 ساله هم دارم سخته دیگه 

ی آگهی تو دیوار دیدم واسه بسته بندی البته پازل بود بیست تومن هم به شماره کارتش واریز کردم اما کلاهبرداری بود.

بنظرت آگهی های کار در منزل دیوار همش کلاهبرداری !؟

آقا نیستم 😊