2777
2789

سلام عزیزان دخترم بین رشته انسانی و تجربی مونده از قبول نشدن تجربی میترسه وبه انسانی علاقه داره ولی از بازار کار انسانی میترسه از رشته انسانی کسی رو دیدین راضی باشه یا کسی رو دیدین از مدارس عادی پزشکی اورده باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربی سختهههه من ۴ سال پشت کنکور موندم ...تا ی معلمی اوردم.اونوقت انسانیا مث اب خورون معلمی اوردن.تنها بازار کاری انسانی همون معلمی هس...معامیم خیییلی خوبه.وکیل هم زیاد شده

به نظر من بره انسانی

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)

من یه دخترم ک رشتم تجربی بود و با معدل خوبی هم تموم کردم 

اما الان هیچی نشدم چرا؟؟؟

چون هیچوقت دوسش نداشتم 

فقط ب علاقش توجه کنید نه بازار کار و این حرفا 

آدم یا علاقه میتونه بهترین موفقیتا رو بدست بیاره 

ب نظر من ببرید پیش مشاور تا بتونه انتخاب رشته کنه مهمترین مرحله زندگیش الانه

پزشکی خیلی خیلی سخت شده همه هجوم اوردن ب تجربی اگه دخترتون دانش آموز عادیه ب نظرم اصلا نغرستیدش تجرب ...

اتفاقاخیلی عالیه تو همه درسا وتاحالا سه تا امپیاد اورده

بهش  دلداری بده بگو امسال نشد سال بعد. یه سال دیرتر بره دانشگاه اتفاقی نمیوفته . و اینکه بزار بره دنبال علاقش. رشته های خوب انسانی هم روانشناسی و تربیت معلم و مدیریت رشته های خوبی هستن 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بله پزشوی از مداری عادی دیدم ولی کلا پزشکی تو هر مدرسه ای فوق العاده سخته و دخترتون باید فقط بخونه الا شرکت کننده های تجربی ۷۰۰ هزار نفرن شما خودت خساب کن دیگ 

من خودم تجربی دارم میخونم بخاطر علاقم ولی واقعا قبولی سخته چون همم سطح بالان با رقابت زیاد 

از مدارس عادی میشه اورد عزیزم متنهی باید تلاش کرد کلا تجربی باید مرد عمل بود و درس خوند اگه درسخون ن ...

واقعا میشه؟ 

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)

تحربی اگه نطرش پزشکی و داروسازی و دندانپزشکی و اینجوز چیزاس با پشت کنکور موندنشم کنار بیاد

تجربی دیگه از بحث علاقه گذشته دوست من سه ساله داره کنکور میده علاقه هم داره خیلیم میخونه ولی پزشکی نمیاره

بازار کار انسانی خوبه برا خانوما مخصوصا

رقابتش کمتره

درساش به نطر من جذاب تره 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت