بارداری دومم بود،امامثل بار اول تهوع واین جور چیزا نداشتم..اما همش میترسیدم الانه که ویارم شروع شه،ولی خدارو شکرنداشتم..اما از ماه پنجم دل دردهای شدیدی داشتم طوری که هر لحظه فکر میکردم الانه که بچه به دنیا بیاد..وبغیر ازین مشکلی نداشتم..غربالگری اولم رو رفته بودم وهیچ مشکلی نبود.تو غربالگری دوم دکتر سونو بادقت همه چیزو چک کرد..اماچیزی نگفت وبرگه رو داد بهم که ببرم پیش دکتر خودم،ماهم شاد وخوشحال رفتیم پیش دکتر ،چون هیچ کس ،هیچ وقت فکر نمیکنه بچه اش مشکل داره،منم همینطور..
اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
رفتیم پیش دکتر ،برگه رو دید ،وگفت متاسفانه قلب بچه ات مشکل داره،وباید بری پیش اکو قلب جنین..وما رفتیم پیش متخصص قلب...یه رب ،بیست دقیقه طول کشید،وهر لحظه یک ساعت گذشت،دکتر گفت روی قلب بچه یه لک سیاه هست که ممکنه از بین بره،یاممکنه بزرگ شه ومشکل ایجاد کنه