2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جون مردم شوخی بردار نیس.کسی ک نتونسته برا کنکور بخونه نمیتونه درسای پزشکی رو بخونه...عزیزم صندلی رشته های دیگه رو بخر ک با جون مردم کاری نداشته باشی....

من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...
جون مردم شوخی بردار نیس.کسی ک نتونسته برا کنکور بخونه نمیتونه درسای پزشکی رو بخونه...عزیزم صندلی رشت ...

اره والا یه بچه دکتر احمق نزدیک بود پسرمو بکشه....استارتر خواهشا این فکر رو از سرت بیرون کن

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد❤
اره والا یه بچه دکتر احمق نزدیک بود پسرمو بکشه....استارتر خواهشا این فکر رو از سرت بیرون کن

من خودمم درد کشیدم.همه چی شده پول...17 سال بخاطر امپول زنای بیسواد درد کشیدم.بعد از 17سال  یه دکتر تونست مریضیمو درمان کنه.

من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...