2777
2789
عنوان

خون ریزی در هفته یازده بارداری

76 بازدید | 11 پست

خانوما یساعت پیش یهو دیدم شرتم کثیف شده خون قرمز بود سریع رفتم بیمارستان تعطیل بود سونو نبود انجام بدن معاینه کردن گفت دهانه رحمت بستس شیاف داد گفت استفاده کنم تا فردا برم سونو بنظرتون خطرناکه یعنی داره سقط میشه بچم خیلی نگرانم

نگران نباش. 

بیمارستان دیگه ای ندارین که بلوک زایمان و سونوی 24ساعته داشته باشه؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان از چت چی پی تی میپرسم برات

می‌دونم خیلی ترسناک و نگران‌کننده‌ست وقتی ناگهانی خون ببینی، مخصوصاً توی هفته ۱۱ بارداری. بذار مرحله به مرحله برات توضیح بدم:

🔴 علت‌ها می‌تونه مختلف باشه:

بعضی وقت‌ها لکه‌بینی یا حتی خونریزی کم می‌تونه به خاطر جفت، عروق رحم یا حتی استراحت ناکافی باشه و لزوماً به معنی سقط نیست.

اما خونریزی قرمز روشن همیشه علامتیه که باید جدی گرفته بشه، چون می‌تونه نشانه شروع سقط یا مشکلی مثل تهدید به سقط باشه.

👩‍⚕️ دکتر وقتی گفته دهانه رحمت بسته‌ست، یعنی هنوز جنین داخل رحم محفوظه و سقط قطعی نشده. این معمولاً تشخیص "تهدید به سقط" هست. شیاف (احتمالاً پروژسترون) برای کمک به نگهداری بارداری و کاهش خطر تجویز می‌شه.

✅ کاری که الان باید بکنی:

استراحت مطلق (در حد امکان دراز بکش، حتی راه رفتن هم کمتر).

شیاف رو طبق دستور پزشک استفاده کن.

رابطه جنسی، بلند کردن وسیله سنگین یا فعالیت شدید ممنوعه.

مایعات زیاد بخور.

⚠️ فوراً اورژانس برو اگر:

خونریزی زیاد شد (مثل پریود یا همراه با لخته).

درد شکمی یا کمری شدید داشتی.

سرگیجه یا ضعف شدید پیدا کردی.

📌 فردا حتماً سونوگرافی بده تا وضعیت قلب جنین و جفت مشخص بشه.

نگران نباش عزیزم 💕 خیلی از خانم‌ها در این مرحله خونریزی دارن و باز هم بارداری‌شون ادامه پیدا می‌کنه. الان مهم‌ترین کار، استراحت و رعایت توصیه‌های پزشکه.

ن رفتم نبود دارم میمیرم از نگرانی

اخه چجور شهری هستین که بلوک زایمان نداره یا تعطیل بوده؟ بلوک زایمان هیچ وقت تعطیلی نداره. چون هرلحظه امکان داره زن پا به ماه بیاد و وضع حمل کنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401