2777
2789
هنوز دندوناتو درس نکردی؟چه خبره اینقد طول کشید؟

بی حس نمیشه دکتر گفت از استرسه زیاده 

خسته شدم دیگه دیشب ۱۰تا امپول زد الان ورم کرده قد ی گردو فکم باز نمیشه دیشب تا حالا فقط از اب میوه تغذیه کردم😫

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همرو بکن راحت شی دیگه یه دست دندون مصنوعی بزار خوشگل خوشگل بشی    

اره بخدا به دکار میگفتم همه رو بکش راحتم کن تازه بجز اینکه به عصب رسیده ی  دونه پوسیده سطحی و ی دونم دندون عقله نهفته دارم ک دکتر گفت جراجی سختیه😭😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
آخه استرس چی داری ۲تاآمپول بزنه کلا سر میشه هیچی متوجه نمیشی  

نمیشه دیروز جای دوتا ۱۰تا زد گفت از استرس خیلی زیاده تا حد مرگ از عصبکشی میترسم😑

خدابه دادت برسه      

به شوهرم گفتم یعنی اگه اون درد بگیره و جراحی بخاد شب قبله جراحی خودمو حلق اویز میکنم😑😑

چندوقتشه بچت!؟؟ بچه منم بردم دكتر گفت ايكتوز داره ولي بعدا خوب شد و ايكتوز نبود شايد بچه توام خوب ب ...

خدا از زبونت بشنوه شیش ماهشه بچه شما چطوری بود که تشخیص اکتیوز دادن