2777
2789
عنوان

مخالفت همسري براي ني ني داشتن

275 بازدید | 21 پست

سلام دخترا 

من ٤ ساله ازدواج كردم امسال دلم ني ني ميخواد شوهرم مخالفه. خونمون كوچولو هست و طبقه ٤ اونم احتمالا به خاطر اين مسائل مخالفه البته ميگه فعلا ولي خوب من ٣٥ سالمه!!! ميترسم از بقيه آدما جا بمونم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک عالم تو سر شوهر من که منم ۳ سال نزاش بچه بیارم الانم مشکل دارم و نمیتونم بچه بیارم خیلی دلم پره😔

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

منم دلم می خوادبچه دوم بیارم شوهرم نمیزاره میمووووون😣

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

خوب شما الانش هم دیره برای بچه دار شدنتون. هرچی سن بالاتر میره باردار شدن سخت تر میشه. عوارض و مشکلات احتمالی جنین و بارداری هم بیشتر میشه. به همسرتون اینها رو بگید و اگه بازمه یه مشاوره برید. همین الان هم تصمیم بگیرید بیشتر از یک سال طول میکشه تا بچه دار بشید. 

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.

من شوهرم دوس داره ولی میگه موقش نیس سه ساله عروسی کردیم دارم میمیرم بخاطر بچه

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی

همه دوستام بچه دارن من همینجوری موندم انگار ن انگار😕😕😕

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی

ول ازدواج برین دکتر ببینی جا هست تا فاصله بدین یانه

اگه گفت مشکلی نیس که هیج

نبود از همون اول بزار بچه بیاد    

دوست من ایتطور شد دیگه رفت اوایل نامزدیش کنترل چون درد پریوداش شدید بوو

گفت بهش شما خداروشکر ازدواج کردی.به هیچ وجه پیشگیری نکن

شما کجی دهانه رحم داری یخت حامله میشس ای یو ای و فلان‌....

اونم پیشگیری نکرد

دوسااه  حامله شد

حالا تصمیم داشت دوسه سال نزاره